Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 46 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πέμπτη, ώρα 7:06 το πρωί.
Οδηγώντας στην Κολωνού, είδα πως στο νούμερο 23 το "κόκκινο" φανάρι του ημιυπόγειου ήταν αναμμένο! Στάθμευσα στην απέναντι πλευρά του δρόμου. Τους 2 τελευταίους μήνες που επισκέπτομαι το Μεταξουργείο νωρίς το πρωί, τρεις φορές τη βδομάδα, το συγκεκριμένο μπουρδέλο ήταν πάντα κλειστό. Στο σαλόνι περίμεναν τρεις σκουρόχρωμοι αλλοδαποί. Πλησίασα προς το κουζινάκι όπου ο υπηρέτης παρακολουθούσε telly (που λένε οι Βρετανοί...) και αφού τον καλημέρισα ρώτησα ποια κοπέλα ήταν. Με κοίταξε για ένα-δυο δευτερόλεπτα και στη συνέχεια απάντησε πως δούλευε μία 'Αννα. «Δεν πιστεύω να είναι καμιά γνωστή...» σκέφτηκα και ζήτησα να μάθω εάν κάνει απλό πρόγραμμα. 'Εγνεψε καταφατικά. Εάν του έκανα και τρίτη παρόμοια ερώτηση μάλλον θ' άκουγα κανένα "γαλλικό", εγώ όμως αντιθέτως του έδωσα ένα 10ρικο αιφνιδιάζοντάς τον! «Πού μπαίνω;». Αμέσως σηκώθηκε (α ρε άτιμο χρήμα!...) και φτάνοντας στον διάδρομο μου έδειξε τα δωμάτια, «Εδώ στο 2 ή στο 3, όποιο θέλεις!» Μπήκα στο 3.
Το δωμάτιο ήταν τεράστιο, προσεγμένο και καθαρό, ενώ πάνω στο κρεβάτι με "περίμενε" 1 ολοστρόγγυλο ευρώ! Εάν ο τσάτσος είχε φροντίσει να ρίξει μια ματιά πριν μπω θα ήταν πολύ πιθανό να το είχε βρει εκείνος... Τέλος πάντων, εμένα η συνεύρεση μου κόστισε 9 ευρώ κι ένιωσα σαν να μου έγινε μια έκπτωση 10 τοις εκατό!
Η 'Αννα ήρθε μετά από 7-8 λεπτά. 'Ηταν μία νεαρή Αλβανίδα, με ίσια μαύρα μαλλιά που σκέπαζαν τους ώμους και την πλάτη της ψηλά, γλυκό πρόσωπο με ανάγλυφα χείλη, μαστίδια, αρκετά αδύνατη, με μικρό κωλαράκι και λεπτά αλλά ψιλοκαλοσχηματισμένα πόδια. Φορούσε μπικίνι και ψηλοτάκουνα πέδιλα, δούλευε από τις 23:00 και θα συνέχιζε μέχρι τις 10:00, ενώ δεν μιλούσε καλά ελληνικά˙ καταλάβαινε όμως.
Μένοντας με τα πέδιλα γονάτισε στο κρεβάτι πλάι μου και "απελευθερώνοντας" την καπότα απ' τη συσκευασία της την εφάρμοσε σαν καλτσούλα στο "μαραμένο" πουλάκι μου ξεκινώντας να ρουφάει αθόρυβα. Ρούφαγε, ρούφαγε, ρούφαγε, μου την έπαιζε λιγάκι, ξαναρούφαγε... Εντωμεταξύ είχε ξαπλώσει στο πλευρό, έχοντας το γλομπέ μουνί της στο ύψος της κεφαλής μου. Μάλιστα όταν άρχισα να το χαϊδεύω εκείνη σήκωσε τον μηρό της έτσι ώστε να διευκολύνει τη θώπευση. Τραβώντας την κοντά μου έγλειψα τα βυζάκια της, οι ρωγούλες των οποίων ανταποκρίθηκαν αμέσως, συνεχίζοντας να χαϊδεύω το αιδοίο μέχρι την κωλοχαράδρα χαμηλά, ενώ και 'κείνη, προς έκπληξή μου, μ' έγλειψε με την άκρη της γλώσσας της στις θηλές και στον λαιμό...
'Οταν "έγινα" της ζήτησα να με καβαλήσει. 'Eστρωσε όσο γινόταν το προφυλακτικό και αφού έκανε μια επάλειψη, με τη λιπαντική γέλη, στη "σχισμή" της "καρφώθηκε" αρχίζοντας τ' ανεβοκατεβάσματα, τα μπρος πίσω, τα στριφογυριστά, βογγώντας "ηδυπαθώς".
Στο πισωκολλητό γονατιστό –αφού πρώτα μου ξεκαθάρισε πως δεν έκανε πρωκτικό– στήθηκε όμορφα, τουρλώνοντας τον κώλο. Τότε παρατήρησα τα υπερτροφικά μικρά χείλη που κρέμονταν –όμοια με μιας άλλης 'Αννας, επίσης αδύνατης, απ' το υπόγειο της Κεραμεικού 13– αλλά και το σφουφριδάκι της που διαγραφόταν στρογγυλό στρογγυλό. Τη γάμησα –μέχρι που έχυσα– και σε 'κείνη τη στάση. Το καλό ήταν ότι δεν βιαζόταν. Πάντα μέσα στο πλαίσιο του δεκάλεπτου.
'Αλλη μια 'Αννα λοιπόν. Νέα και σχετικά ευπαρουσίαστη, μου πρόσφερε κάποια προκαταρκτικά, με άφησε να τη γαμήσω όπως ήθελα, ενώ δεν μου έδωσε την αίσθηση πως ήθελε να με τελειώσει γρήγορα. Βέβαια και 'γω δεν τη ζόρισα, ούτε καταχράστηκα τον χρόνο των 10 λεπτών.
Νομίζω μια συμπαθητική περίπτωση στο 10ρικο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 31, 2014
Όνομα κοπέλας
Άννα
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
526
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Αυγούστου, 2014
την πήρες στο πρώτο της βράδυ που δούλεψε...
02 Αυγούστου, 2014
Εσυ πληρωσες 9 ευρω,αλλα καποιος άλλος 11....
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2