Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 270 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Την είδα χωρίς να μου κάνει "κλικ" αντιθέτως περισσότερο κοιτούσα την υπηρεσία μία Ελληνίδα μιλφ που μάλλον δούλευε Φυλής χωρίς να είμαι σίγουρος ... την προτιμούσα πάντως εμφανισιακά. Κλικ μου έκαναν και τα γεμάτα δωμάτια. Δεν θυμόνουν κριτικές ...
Επέστρεψα μετά από βόλτα με το που με είδε η υπηρεσία με οδήγησε στο μέσα δωμάτιο, μου δήλωσε ότι δεν θα το μετανιώσω και περίμενα σχεδόν 20λεπτο μια και η Όλγα μπαινόβγαινε συνεχώς στα γεμάτα δωμάτια.
Είναι λεπτή με πολύ μικρό στήθος σχεδόν μηδενικό ωραίο δέρμα και χαλαρό αλλά όμορφο στην αφή κώλο.
Με το που ήρθε χαμογελαστή γδύθηκε, συστηθήκαμε και ξεκίνησε χάδια και φιλιά παντού αφήνοντας με να την χαϊδεύω. Γλύψιμο και στα @@ την γύρω περιοχή στήθος ... πως να μην γίνει κάγκελο.
Πέρασμα καπότας και πίπα άγρια,λίγο δόντι και χτυπήματα στο στόμα - προτιμώ τις αργές βαθιές και υγρές.
Όπως ήταν έκατσε από πάνω ωραία κίνηση της λεκάνης έγλυφα ρογίτσες και χάιδευα το πολύ απαλό δέρμα της, σηκώθηκα λίγο στάση λωτού, μετά την γύρισα ανάσκελα εγώ γονατιστός να την κρατώ από την λεκάνη και αυτή ψηλά με τα χέρια τεντωμένα τέλος δε ιεραποστολικό όπου η αίσθηση της διείσδυσης ήταν πολύ καλή.
Μετά την εκσπερμάτωση έμεινε αγκαλιά μου λίγα χάδια και αποχαιρετισμός.

Πολύ καλή, θα ξαναπάω ... μου θύμισε την Μαρία τρελλοκοτσιδού μερικά χρόνια πιο νέα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Όλγα
free
Ανώτερος
150
Πόντοι:
6.925
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού