Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 232 10
Μπουρδέλα
224889
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Κατάλαθος επισκέφθηκα το συγκεκριμένο οίκο και πέτυχα και εγώ την Μάγια (Μαρία την την αναφώνησε η υπηρεσία) χωρίς να έχω διαβάσει καμία κριτική (ευτυχώς....)
Απο εμφάνιση είναι πολύ όμορφη, με καυλιάρικο πρόσωπο, μαυρισμένο σωματάκι...μεγάλο στήθος αλλά πεσμένο όπως λένε και οι άλλοι, λόγω παλιάς εγκυμοσύνης, όπως φαίνεται, ενώ και το κωλαράκι της είναι υπέροχο.
Φιλιά στον λαιμό, στήθος, κοιλιά και ακά πίπα με κοίταγμα στα μάτια και παίξιμο γλώσσας, καυλιάρα πολύ.
Άνεβηκε απο πάνω μου και στην συνέχεια την γύρισα στα 4 και τέλος ιεραποστολικά με πολύ παθιασμένο γαμήσι, μπάτσες στο κωλαράκι της ενώ δαγκωνότανε για να μην φωνάξει.
Χύσιμο, λίγη καβλάντα και τέλος.
Overall πολύ τίμια πρόταση με πολύ καλή εμφάνιση και ειλικρινά απορώ με τις υπόλοιπες κριτικές....ή μου έκατσε ή δεν ξέρω και εγώ τι να πώ....
Δεν με αφήνει το σύστημα για παραπάνω βαθμολογία αλλιώς στην εμφάνιση και στην συμμετοχή θα έβαζα 9.
Η υπηρεσία, μια κοντή με αγορίστικο κούρεμα, πολύ καλή, ούτε που ενόχλησε.
Απο εμφάνιση είναι πολύ όμορφη, με καυλιάρικο πρόσωπο, μαυρισμένο σωματάκι...μεγάλο στήθος αλλά πεσμένο όπως λένε και οι άλλοι, λόγω παλιάς εγκυμοσύνης, όπως φαίνεται, ενώ και το κωλαράκι της είναι υπέροχο.
Φιλιά στον λαιμό, στήθος, κοιλιά και ακά πίπα με κοίταγμα στα μάτια και παίξιμο γλώσσας, καυλιάρα πολύ.
Άνεβηκε απο πάνω μου και στην συνέχεια την γύρισα στα 4 και τέλος ιεραποστολικά με πολύ παθιασμένο γαμήσι, μπάτσες στο κωλαράκι της ενώ δαγκωνότανε για να μην φωνάξει.
Χύσιμο, λίγη καβλάντα και τέλος.
Overall πολύ τίμια πρόταση με πολύ καλή εμφάνιση και ειλικρινά απορώ με τις υπόλοιπες κριτικές....ή μου έκατσε ή δεν ξέρω και εγώ τι να πώ....
Δεν με αφήνει το σύστημα για παραπάνω βαθμολογία αλλιώς στην εμφάνιση και στην συμμετοχή θα έβαζα 9.
Η υπηρεσία, μια κοντή με αγορίστικο κούρεμα, πολύ καλή, ούτε που ενόχλησε.
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
θα της έβαζες 9 στην εμφάνιση????? θα μου πείς ότι γούστα είναι αυτά..για μένα έχει χαριτωμένο προσωπακι...ενω το σώμα της είναι χαλαρότατό...
Θα παίξω και ένα joker Τζιμάρα μπας και
Φοβερή πίπα με κοίταγμα στα μάτιο, περιποίηση των @@ ,υπομονετκή , δέν βιαζεται και γενικά χαμογελαστή πρόσχαρη και με θετική αύρα.
Ουτε μια στιγμή δεν αισθάνθηκα οτι το κάνει απο αγγαρεία.
Ασε που δύσκολα βρίσκεις μοντελέ γκομενάκι σε αυτή την ηλικία και με αυτή την εμφάνιση που κανει ακά τελειωτικό και να στραγγίζει και την τελευταία σταγόνα.
Απορώ με τις κριτικές σας.....