Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 36 10
Μπουρδέλα
87576
Γενική βαθμολογία
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Πρόκειται για τον κλασσικό Ροναλντίνιο που λέμε στην μπουρδελοκατάσταση. Η συνάντηση έγινε επίσης πριν αρκετό καιρό, αλλά λέω αφού την είδα στη χτεσινή μου μπουρδελότσαρκα, ας της γράψω την κριτική που της χρωστάω κι αυτής. Όνομα έβαλα το τελευταίο που θυμάμαι ότι είχε, γιατί αλλάζει και συχνά γενικά. Η μούρη της πάντως είναι κλασσική, δεν αλλάζει με τίποτα.
Είχα περάσει με 25 ευρώ και γυμνό τσιμπούκι. Γράφω αυτή την κριτική γιατί τη θεωρώ από τις θετικές εμπειρίες που είχα. Αφιέρωσε πολύ ώρα στα προκαταρκτικά ξαπλώνοντας δίπλα μου με γλωσσόφιλα και πουτσοτρψίματα στο μουνί της, κάνοντας με πύραυλο. Πίπα με μαεστρία και σφυροκόπημα στα 4 με την τρομερή θέα της κωλάρας της όπου και τελείωσα σχετικά γρήγορα. Το έχει γενικά το αντικείμενο και με τα σωστά παζάρια μπορείτε να πάρετε καλό πρόγραμμα και να περάσετε καλά.
Είχα περάσει με 25 ευρώ και γυμνό τσιμπούκι. Γράφω αυτή την κριτική γιατί τη θεωρώ από τις θετικές εμπειρίες που είχα. Αφιέρωσε πολύ ώρα στα προκαταρκτικά ξαπλώνοντας δίπλα μου με γλωσσόφιλα και πουτσοτρψίματα στο μουνί της, κάνοντας με πύραυλο. Πίπα με μαεστρία και σφυροκόπημα στα 4 με την τρομερή θέα της κωλάρας της όπου και τελείωσα σχετικά γρήγορα. Το έχει γενικά το αντικείμενο και με τα σωστά παζάρια μπορείτε να πάρετε καλό πρόγραμμα και να περάσετε καλά.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 12, 2014
Όνομα κοπέλας
Έλενα
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Ιουλίου, 2014
Ο Ροναλνινιο ειναι χρονια στο κουρμπετι , εγω την εχω παρει πολλες φορες , ειναι παντα αψογη και παντα κανει δωρακια !
scorpiosstelios
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1