Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 71 10
Μπουρδέλα
78523
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Κατεβήκαμε παρεα με συναγωνιστη βραδακι κατά τις 10 στη Φυλης για να καταθεσουμε.Πολλα σπιτια ηταν κλειστα ενώ και στα ανοιχτα πολλα στανταρακια ελειπαν.Γενικα πολύ χαμηλο το επιπεδο των κοριτσιων την σημερινη ημερα οποτε η επιλογή δυσκολη.Απ την αρχη της τσαρκας είχαμε ξεκινησει απ τα μεγαλα νουμερα και μου ειχε μεινει στο πισω μερος του μυαλου η Αννα το μιλφακι.Αφου στην υπολοιπη Φυλης δεν μας αρεσε κατι επιστρεψαμε σε αυτην με σκοπο την παρτουζα.Η Αννα είναι μιλφακι μελαχρινο με μετριο σωμα και φατσα(μαλλον Αλβανιδα αν και δηλωνει Βουλγαρα)μικρο μαραμενο βυζι και καλο σχετικα κωλι.Κανει 69 και κωλο.Δωσαμε τα πορνοπαραβολα και μπήκαμε στο δωματιο το οποιο είναι ψιλοχαλια για Φυλης.Αφου γδυθήκαμε περιμεναμε την Αννα.Μπηκε μετα από λιγο με κεφι και διαθεση για αστειακια κλπ και αφου εβγαλε τα εσώρουχα της ξεκινησε καποια ψηλα προκατ. μεχρι να μας τα σηκωσει λιγο και μετα εβαλε καποτες και αρχισε πιπα ποτε στον ένα ποτε στον άλλο.Πιπα ψιλομετρια θα ελεγα αλλα το προσπαθησε δεν μπορω να πω.Στην αρχη την πηρε ο φιλος πισωκολλητα ενώ εμενα συνεχισε να με πιπωνει και κατοπιν την πηρα εγω ιεραποστολικα και πιπα στον φιλο.Στην αρχη την πηρα από μουνι αλλα μετα από λιγο της το εβαλα στον κωλο.Η εισοδος ηταν σχετικα ευκολη ειχε μπορω να πω την αισθηση που πρεπει να εχει ενας καλος κωλος.Υστερα την πηρε πισωκολλητα από κωλο ο συναγωνιστης αλλα εμενα δεν με πιπωνε μονο μου το επαιζε λιγο με το χερι(προφανως μετα τον κωλο δεν το ηθελε στο στομα της)αλλα ουτε και μου εγλειφε λιγο τα μπαλακια(αυτό μπορω να πω είναι κατι που θα ηθελα να το κανει).Τεσπα ο φιλος τελειωσε στον κωλο της οποτε μετα ηταν η σειρα μου να την παρω πισωκολλητα απ τον κωλο.Ετσι και εγινε και αφου εφαγε καλο σφυροκόπημα τελειωσα μεσα στον πρωκτο της.Αφου μας φιλησε σταυρωτα μας χαιρετησε και την εκανε.
Εν κατακλείδι ηταν μια καλη γενικα παρτουζιτσα η οποια θα ηταν πολύ πιο αρτια αν ειχε στο μενου καραμπαλικινγκ ετσι ώστε να μην εμενα εγω για κανα 2λεπτο ουσιαστικα απραγως.
Εν κατακλείδι ηταν μια καλη γενικα παρτουζιτσα η οποια θα ηταν πολύ πιο αρτια αν ειχε στο μενου καραμπαλικινγκ ετσι ώστε να μην εμενα εγω για κανα 2λεπτο ουσιαστικα απραγως.
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού