Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 92 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
η Κωνσταντίνα είναι αυτή που περιγράφει και ο συνάδελφος παρακάτω.

με τα τακούνια πάνω από 1,80, λεπτό κορμί με 2άρι ψιλοπεσμένο στήθος και κωλί αρκετά καλό, πρόσωπο αρκετά καλό για μένα.

στο σαλόνι ολόγυμνη και ναζιάρα...

ήρθε στο δώμα και αφού μου είπε ότι η μάνα της είναι μισή Τσέχα - μισή Ελληνίδα και ο πατέρας της Τούρκος, έβαλε κρέμα τόσο στο μουνί της όσο και στο κωλί της, με ρώτησε για λάστιχο, το φόρεσε και άρχισε το τρομπόνι.

πρέπει να πω ότι ήταν αρκετά καλό, της έβγαλα τα χέρια και το πήρε 2 - 3 φορές βαθιά στο στόμα. τον έφτυνε και τον χτύπαγε με την γλώσσα της.

της ζήτησα και γύρισε στα 4. μου είπε ότι έχει βάλει κρέμα και στις 2 τρύπες της (λες και δεν το είδα???) και της τον έβαλα στην μούνα της.

μετά από λίγο της ζήτησα το κωλί της. προσπάθησα να μπω, τίποτα. Κεφάλι σε τοίχο! τον πήρε αυτή και προσπάθησε (???) να τον βάλει, τίποτα. Κεφάλι σε τοίχο! τον ξανάβαλα στην μούνα της και αυτή έβαζε κωλοδάκτυλο για να ανοίξει και καλά το κωλί της. προσπάθεια ξανά, τίποτα. Κεφάλι σε τοίχο! σηκώθηκε και έβαλε ξανά κρέμα τόσο στο κωλί της όσο και στον πούτσο μου. προσπάθεια ξανά, τίποτα. Κεφάλι σε τοίχο!

μετά μου λέει μην αργείς άλλο γιατί δεν μπορώ να κάτσω πάνω από 10 λεπτά στο δώμα γιατί είναι έξω οι νταβάδες μας και μας ελέγχουν. Μαλακία

αν και της είπα ότι δεν πέρασε το 10λεπτο, αυτή επέμεινε να λέει τελείωνε.

της είπα αν κάνει τελειωτικό και αρνήθηκε λέγοντάς μου αν θέλω να τη χύσω στα μαστάρια.

τσαντίστηκα, άνοιξα ρυθμούς και έχυσα στην μούνα της με καπότα βέβαια.

από το φουλ που λέει η τσατσά, κωλί το κορμί δίνει μόνο στα λόγια καθώς όπως είπε και ο συνάδελφος παρακάτω, με τον τρόπο της δεν το βάζει στο κωλί της. Κεφάλι σε τοίχο!

τελείωμα στο στόμα, αρνήθηκε Κεφάλι σε τοίχο!

για το πρόγραμμα που υπόσχεται το 5 έρχεται μόνο για το τρομπόνι της. δεν αξίζει !!!!!!!!!!!!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 07, 2014
Όνομα κοπέλας
Κωνσταντίνα
Ανώτερος
123
Πόντοι:
8.445
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού