Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.1 42 10
Μπουρδέλα
65770
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Καύλες πολλές.. με το που ξυπνισα είπα να κατεβώ μια βορτούλα στα μπουρδελακια για ένα χυσιμο. Μαλακια, δεν λέει συνέχεια. και έτσι υπολόγισα τα ευρουλακια και κατέβηκα κέντρο. Ζέστη πολύ.. και ήμουν κοντά στον σταθμό Αττικής. Σκέφτηκα την Ζανα, στην Αδάνων3 κοντά ήταν, και πήγα.. Μιλφακι που το έχω πάρει πολλές φορές από άλλα σπιτάκια. Είχα καύλες για γλείψιμο, στον κωλο μου, δάκτυλα και χυσίματα.. Η Ζανα ευτυχώς ήταν εκεί. Μπαίνω στο σχεδόν καθαρό δωμάτιο με έναν ανεμιστήρα να σου έρχεται στην μάπα. Ερχεται και η Ζανα, με χαιρέτησε με χαμόγελο και πέφτει στην πουτσα μου. Γλείψιμο, ρούφηγμα, στα αρχιδια και κωλο/λο,αρκετο.. της λέω γουστάρω να με ρουφάς.. και της βάζω το στόμα στην κωλο/δα μου… πω, πω, πω, τη ρούφηγμα! η γλώσσα έμπαινε μέσα και έγλυφε κάργα.. Εγώ τον βαραγα δεν ήθελα να γαμησω μόνο αυτό. Ανέβηκα ποιο πάνω βάζοντας στο πρόσωπο της τον κωλο μου… γλείψιμο αρκετό.. δεν άργησα παίζοντας την πουτσα μου να έλθουν τα χυσια, μπόλικα, καυτά και αρκετά από της καύλες. αυτό και το τέλος.. η Ζαναρα μου γέλασε, με φίλησε και εφυγε.. Οτι έκανα και εγώ. Βγαίνοντας στον δρόμο φωτιά, για την επιστροφή στο σπίτι…
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 06, 2014
Όνομα κοπέλας
Ζάνα
Σχόλια
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Πριν 6-7 χρονια εικονα >> Ζανας στο Αγκυρας 12 με τσατσο τον θρυλικό Αρη με την μπαντάνα ........ Απιστευτο γέλιο...