Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 230 10
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Η καινούρια κοπέλα του μαγαζιού με όνομα Μάγια είναι απο Ρουμανία,νεαρής ηλικίας,λεπτή,με μελαμψό δέρμα απο σολάριουμ αν και απο φυσικού της πρέπει να είναι μελαχρινή,βυζιά τριάρια μαλακής υφής και μαύρα μαλλιά τα οποία είχε πλέξει σε κοτσιδάκι.Έχει ήδη γραφεί απο τον μέγιστο και έμπειρο συναγωνιστή PIATSA ότι η κοπέλα αυτή προέρχεται απο τον χώρο των στούντιο και συγκεκριμένα απο το στούντιο της Τριγγέτα 3 όπου και εργαζόταν με το όνομα Καρίνα.Το ιστορικό της κάθε κοπέλας είναι μία σημαντική πληροφορία όπου μπορεί να βοηθήσει αρκετά και για αυτό έκρινα σκόπιμο να το αναφέρω μιας και η προηγούμενη κριτική του συναγωνιστή ήταν αρκετά ασαφής ως προς το ποια είναι η κοπέλα που εργάζεται στο συγκεκριμένο μαγαζί.
Η κοπέλα εμφανίστηκε στο σαλόνι μου έριξε ένα φιλάκι στο σαλόνι και εξαφανίστηκε στα ενδότερα.Αν και κρατούσα κάποιες επιφυλάξεις στο αν θα κατεφέρει αυτή η κοπέλα να ανταπεξέλθει στο πρόγραμμα του μαγαζιού που ανακοινώνεται (ελεύθερο στοματικό τελειωτικό) αποφάσισα μιας και ήταν νοστιμούλα να την δοκιμάσω.
Η κοπέλα ήρθε στο δωμάτιο και άρχισε να αφαιρεί τα εσώρουχα της.Ελληνικά δεν μιλάει αλλά μπορεί να συνεννοηθεί άνετα στα Αγγλικά.Έτσι έγινε μία σύντομη κουβεντούλα για να σπάσει ο πάγος.Στα προκαταρκτικά ήταν ιδιαίτερα αμυντική μιας και φρόντισε όσο αφαιρούσε τα εσώρουχα της να τοποθετηθεί στην άνω ακρη του κρεββατιού με την πλάτη της γυρισμένη σε εμένα.Στην θέση αυτή διπλόνωντας το σώμα μου σαν χέλι ανάμεσα της της φίλησα λίγο τα βυζιά της και της χάιδεψα το γατάκι της.Φιλάκια ασφαλώς και ήταν αρνητική όπως περίμενα.Μετά απο λίγο μόνη της μου είπε η κοπέλα να ξαπλώσω στο κρεββάτι.
Όπως περίμενα απο τα πρώτα σημάδια που μου έδειξε η κοπέλα, πήρε το προφυλακτικό και πήγε αμέσως να μου το περάσει σε ημιπεσμένο όργανο για να παρακάμψει στην ουσία το ελεύθερο στοματικό.Εγώ την διέκοψα αμέσως και της θύμισα το πρόγραμμα που ανακοινώνεται στο σαλόνι.Απο την έκφραση του προσώπου της που έδειχνε δυσαρέσκεια κατάλαβα ότι οι πελάτες και με το δίκιο τους άλλωστε της ζητάνε ελεύθερο στοματικό κάτι το οποίο της ίδιας της κακοφαίνεται και μάλλον είχε μάθει απο το στούντιο να προσφέρει με εξτρά αντίτιμο.'Ομως δεν είναι όλα τα μαγαζιά τα ίδια, ούτε και είναι πλέον η εποχή των παχιών αγελάδων και μάλλον θα πρέπει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.Τελικά η κοπέλα άρχισε το ελεύθερο στοματικό,κρατώντας το όργανο σταθερά με το ένα χέρι της.Το τσιμπούκι της ήταν ρηχού προ μεσαίου βάθους και μικρής σχετικά ηδονικότητας.Μετά απο λίγο χωρίς να της πω τίποτα μόνη της πέρασε προφυλακτικό. Κάτι το οποίο ήρθε να αυξήσει την δυσαρέσκεια μου για τις προσφερόμενες υπηρεσίες της κοπέλας ήταν ότι η κοπέλα εργαζόταν με προφυλακτικά χρώματος κόκκινου. Απεχθάνομαι ιδιαίτερα τα προφυλακτικά που έχουν χρώματα πράσινο,κόκκινο,μπλε κλπ και προτιμώ τα διαφανή για ευνόητους λόγους.Δυστυχώς μαζί μου δεν είχα δικά μου προφυλακτικά.
Στην συνέχεια της είπα να γυρίσει σε στάση 69 όπου γύρισε σχετικά απρόθυμα αποφεύγωντας να μου φέρει το μουνάκι της στην κατάλληλη θέση για περιποίηση.Μόνος μου βρήκα την δίοδο στο πράγμα της και κάθε φορά που την έγλυφα αυτή τραβιότανε.Μετά απο λίγο και χωρίς πάλι να της πω μόνη της άλλαξε στάση.Εγώ σχολίασα το γεγονός ότι δεν της αρέσει το 69 και η ίδια μου το επιβεβαίωσε.
Και η συνέχεια της συνεύρεσης ήταν το ίδιο αμυντική και περιοριστική.Της είπα να ανέβει απο πάνω μου όπου και κλασσικά με κλείδωσε με την λεκάνη της για να περιορίσει το εύρος των διεισδύσεων.Μάλιστα σε μία φάση μου τον πέταξε έξω απο το πράγμα της υποκρινόμενη ότι ήμουν μέσα της για να γλυτώσει την αγγαρία αλλά της το ξαναπέρασα μόνος μου.Την γάμησα σε αυτήν την θέση όσο τουλάχιστον μπορούσα ενώ έπαιζα με τα μαλακής υφής βυζιά της,τα έγλυφα και τα ρουφούσα.
Στο πισοκωλητό την γάμησα με αυτήν να έχει ανασηκώσει την πλάτη της αρκετά ψηλά για να περιορίσει και πάλι το εύρος της διείσδυσης.Της είπα να πάρει θέση κανονικά στημένη στα τέσσερα και να χαμηλώσει και αυτή σε άπταιστα αγγλικά μου απάντησε ότι είναι μεγάλο το μόριο μου,πονάει και δεν μπορεί. 'Ετσι την ψευτογάμησα λίγο και σε αυτήν την στάση, εκνευρισμένος.
Στην ιεραποστολική στάση αυτή σφιγγόταν και τραβιόταν προς τα πίσω για να μην μπαίνω και πάλι ολόκληρος μέσα της.Τόσα χρόνια στην ενεργό δράση έχω μάθει απέξω και ανακατωτά τις θέσειςς που παίρνουν όταν δεν θέλουν να το κάνουν κανονικά. Την γάμησα και πάλι όσο η ίδια μου επέτρεπε να το κάνω.
Επειδή μέχρι τώρα είχε κάνει ελάχιστα πράγματα η ίδια και επειδή σίγουρα η κοπέλα διακατέχεται απο αυτάπατη του χρήματος νομίζοντας ότι το εικοσάρικο είναι ευτελές ποσό αποφάσισα για φινάλε να κάνει γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.
Όταν της το ανακοίνωσα είδα την δυασαρέσκεια της στο πρόσωπο της ζωγραφισμένη.Ξάπλωσα και την έβαλά να μου περιποιείται το μόριο γλύφωντας το με την γλώσσα της.Δύο φορές έκανε απόπειρα να με τελειώσει με handjob για να το αποφύγει και αυτό αλλά και για τις δύο φορές την επανέφερα πάλι πίσω λέγοντας της ότι θέλω να τελειώσω σύμφωνα με το πρόγραμμα.Όταν ήμουν έτοιμος της τα έριξα μέσα στο στόμα της και αυτή τα άφηνε να τρέχουν πάνω στον πούτσο μου.
Όταν τελείωσα πλύθηκε στον νεροχύτη και άρχισε να χαμογελάει ξανά.
Συνοψίζοντας πιστεύω σίγουρα ότι η κοπέλα δεν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις και τα προγράμματα αυτού του μαγαζιού.Είμαι βέβαιος ότι η μεταγραφή της απο στούντιο δεν είναι τυχαία αφού δεν μπορεί να ανταπεξέλθει ούτε στις απαιτήσεις του απλού προγράμματος πόσο μάλλον τον extra και έτσι αφού δεν έκανε ραντεβού την έστειλαν να δουλέψει σε μπουρδέλο.Μόνο που τα μπουρδέλα στην Αλκιβιάδου δεν είναι κατάλληλα και πάλι για αυτήν την κοπέλα και ίσως πρέπει να δοκιμάσει κάποιο άλλο μαγαζί που να είναι πιο ήπιο ως προς τα προσφερόμενα προγράμματα (πχ Ντενιζοαλυσίδα).Αν και πάλι θα πρέπει να μάθει και το απλό πρόγραμμα να το προσφέρει σωστά χωρίς αποφυγές αν θέλει να μείνει στον ανταγωνισμό και να μην εξαφανισθεί.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 07, 2014
Όνομα κοπέλας
Μάγια
professorx
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
527
Likes:
29.204
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, ΜrKavlopoulos και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Ιουλίου, 2014
Η κοπέλα αυτή έχει τατουάζ κάτι πεταλούδες στην πλάτη;
K
Kenpachi14
07 Ιουλίου, 2014
μα αγαπητέ μου τον εξηγώ τον λόγο γιατί παιχτουριζης;;;

μου το ζήτησε η ίδια η κοπέλα ευγενικά και διακριτικά μα μην αναφέρω τίποτα αν γράψω κάτι τη δεν καταλαβαίνεις;;;;;

αν δεν μου είχε πει τίποτα λες να είχα πρόβλημα να το γράψω
07 Ιουλίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Έχει ένα μεγάλο τατού πίσω στην δεξί της ωμοπλάτη.Δεν το πρόσεξα καλά, αλλά μάλλον κάτι πεταλούδες κόκκινόμαυρες είναι.
07 Ιουλίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Τέσπα.Αν είχε πρόβλημα η ίδια στο να μαθευτεί πόια κοπέλα είναι,μάλλον την διώξανε απο το στούντιο γιατί ήταν μούφα. Μου αρκεί που το έγραψα έγω για να υπάρξει η συνταύτιση και να μην την πατήσει κανένας συναγωνιστής.

Επίσης δεν "παιχτουρίζω" αλλά "γηράσκω αεί διδασκόμενος".
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4