Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 69 10
Μπουρδέλα
109351
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
απογευμα παρασκευης με την ωρα να εχει παει 20.00 και λιγα λεπτα και αφου περπαταγα στην αχαρνων κανω αριστερα στην περγαμου και μπαινω στο27Β να δω την Αννα για την οποια ειχα διαβασει σχετικη παραθεση του συναγωνιστη ΠΥΡΑΥΛΟΥ. αφου μπηκα στο μαγαζι εκτυλιχθηκε και ενα πολυ ωραιο τρυφερο σκηνικο η μιλφ τσατσα παρουσιαζοντας με πολυ καλο τροπο τις δυο κοπελες αννα και ολγα το υπερβαρο θηριο ηταν πολυ ευχαριστη χαμογελαστη και ευγενεστατη πραγμα που σπανιζει επισης εκτος απο συμπαθεστατη κυρια ηταν και ομορφουλα και αφου με ρωτησε ποια κοπελα μου αρεσει για να περασω την κοιταω καλα και αφου την πλησιασα της λεω εσυ εισαι πολυ ομορφη γυναικα απο μεσα ακουγονταν γελια απο τις κοπελες αφου απορησε λιγο χαμογελωντας μου λεει ελα τωρα ειναι πολυ καλες οι κοπελες ενταξει της λεω θα το σκεφτω και θα ξαναεπιστρεψω οπως και εγινε βγηκα λιγο αγορασα ενα μπουκαλακι νερο και περασα τελικα με την αννα που δεν ειναι αλλη απο την κοπελα που δουλευε μεχρι και πριν κανα δυο βδομαδες τριτη βαρδια στο κωσταντινουπολεως166Α με την βορειοκορεατισσα.ετσι αφου εδωσα το μπλε παραβολο περασα στο δωματιο και μετα απο λιγο ηρθε η αννα που εμφανισιακα εχει καλο σωμα με πιασιματα βυζια ενισχυμενα κοντο καστανοκοκκινο μαλλι αγοριστικο και ειναι απο βουλγαρια.με το που μπηκε δωματιο αρχισε αμεσως προκαταρκτικα με χαδια φιλα σε ολο το σωμα και εγω την χουφτωνα στο μουνι ασχοληθηκα με τα ωραια βυζια της ενω πεσανε και γλωσσωφιλα με δικη της πρωτοβουλια ηταν πολυ καλη στα προκαταρκτικα εν συνεχεια με ρωτησε αν θελω πιπα χωρις καποτα της λεω με καποτα και αρχιζει ενα πολυ καλο σε τεχνικη και εμπειρια τσιμπουκι αφου μου ειχε γλειψει και τα μπαλακια αφου ειχα φτιαχτει πολυ καλα την γυριζω σε ιεραποστολικο και αρχιζω σφυροκοπημα με πολυ καλη συμετοχη και κραυγες απο μερους της θα μπορουσε να ανοιγε λιγο περισσοτερο τα ποδια της δεν δημιουργησε ομως αυτο κανενα προβλημα μετα απο λιγο τελειωσα.εκατσα περιπου15΄λεπτα στο δωματιο και περασα πολυ καλα μπορω να πω οτι ειναι μια πολυ καλη τιμια κοπελα και προσφερει πολυ καλες υπηρεσιες την προτεινω ανεπιφυλακτα καλη συνεχεια στα επομενα συναγωνιστες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού