Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 166 10
Γενική βαθμολογία

3.0
Εμφάνιση κοπέλας

4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

2.0
Ὁ ὑψῶν ἑαυτὸν ταπεινωθήσεται (Λουκ. ιη' 14), συνεπῶς τὰ ἐπακολουθήσαντα τὴν ἀφρόνως εἰλημμένην ἀπόφασιν ἡμῶν νὰ δοκιμάσωμεν νὰ συνουσιασθῶμεν μετὰ τῆς ἡλικιωμένης (40ετοῦς) προγάστωρος κατὰ δήλωσιν Σερβίδος Μελίνας θὰ ἔδεε νὰ ὦσιν ἀναμενόμενα. Καὶ ἡ ἀπόφασις ἐλήφθη μὲν ὑπὸ τὸ κράτος οίήσεως θελούσης τὸν ἄνδραν ἱκανὸν νὰ συνουσιασθῇ μεθ' οἱουδήποτε θήλεος ὁποτεδήποτε, πλὴν τὴν ἐν λόγῳ ἐργαζομένην θὰ ἐδιευθέτει ἄνευ προβλήματος μόνον 20ετὴς ἤ προερχόμενος ἐκ τετραμήνου ἀποχῆς. Δὲν εἴμεθα οὔτε τὸ ἕν οὔτε τὸ ἕτερον, συνεπῶς τὰ προβλήματα δὲν ἤργησαν. Κατὰ πρῶτον ἡ ἐργαζομένη εἶναι ὑπέρβαρος καὶ ἀτημέλητος. Ἐπιπροσθέτως πιέζει τὸν πελάτην νὰ ὁλοκληρώσῃ ταχέως (ἐφ' ὅσον εἴχωμεν πρόβλημα ἡμεῖς, οἱ βαρυνόμενοι μετὰ 10' τὴν συντροφίαν γυνῆς, προκύπτει λογικῶς ὅτι αἱ παραινέσεις πρὸς ὁλοκλήρωσιν ἤρχισαν περὶ τὸ 5ον λεπτὸν τῆς συνουσίας). Τέλος ἡ ἀθλία ὑπηρεσία κρούει τὴν θύραν μετὰ 7' ἀπὸ τῆς εἰσόδου τοῦ πελάτου, περαιώνουσα τὴν διαδικασίαν, τοῦ πελάτου μὴ ἔχοντος ἑτέραν ἐπιλογὴν ἤ τὴν ἐντολὴν εἰς τὴν πόρνην πρὸς στοματικὴν ἐπαφὴν, ὡς ἐπράξαμεν.

Ὁ ἐν λόγῳ οἰκίσκος ἀπέκτησεν μερίδιον τῆς ἀγορᾶς διὰ τῆς ἐργασίας ἐν αὐτῷ τὼν ὡρίμων Ῥωσσίδων Συλβίας, Λίλυα, Ἀλίνας καὶ Νίκης τῶν προσφερουσῶν ἐπαρκεῖς καὶ παραπλησίους ὑπηρεσίας. Σήμερον οὐδεμία ἐξ αὐτῶν ἐργἀζεται ἐν αὐτῷ, καὶ τὸ ἐπίπεδον τῶν ὑπηρεσιῶν κατῆλθεν ἔως τοῦ πυθμένος. Θὰ ἀργήσῃ νὰ ἀνακάμψῃ καθ' ὅτι τὸ κοινὸν τῶν ἁπλῶν πορνείων δὲν ἀρέσκεται εἰς τὴν ῥίψιν χαρτονομισμάτων τῶν 20€ ἐκ τοῦ παραθύρου. Ὅταν δὲ ἐπέλθῃ ἡ ἀνάκαμψις δὲν νομίζωμεν ὅτι θὰ ἰδῶμεν καὶ πάλιν τὴν ἄχρηστον ὑπηρεσίαν τῆς ἐπισκέψεως ἡμῶν, τὴν χειρωτέραν ἀκόμη καὶ τῆς πόρνης. (Διαπoρῶμεν πῶς ὁ φίλος κ. billy7 ἤντλησεν εὐχαρίστησιν ἐξ αὐτῆς τῆς ἐργαζομένης).

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μελίνα
B
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kazanas, antisthenis, ZeroTolerance

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Ιουνίου, 2014
Και συμπληρωματικώς: Ταυτόν εστίν επ’ ευτυχία μέγα φρονείν και επί ολισθηράς οδού σταδιοδρομείν. +1!
30 Ιουνίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ἀκριβῶς. Πλὴν δὲν ἔχομεν πλέον βαθμολογίαν κριτικῶν! Ἕν πρὸς ἕν τὰ χαρακτηριστικὰ ἅτινα ἐδιαφοροποίουν ἡμᾶς ἐξ ἁπλοῦ διαφημιστικοῦ ἱστοτὀπου ἐκλίπουσιν.
B
bakalhs
30 Ιουνίου, 2014

Το είπαμε και στο σχετικό topic. Έφυγε γιατί είχαν ενοχληθεί κάποιοι κριτικογράφοι απ' τις συνεχείς αρνητικές ψήφους στις κριτικές τους. Ήταν πρόβλημα και το είχαμε εντοπίσει από παλιά.
02 Ιουλίου, 2014

κ. Antisthenis,
με αφορμή τα σχετικά σχόλια επί της κριτικής αυτής, θα ήθελα να σας εκφράσω κάποιες σκέψεις μου.
Ασφαλώς γνωρίζετε ότι δεν ζούμε σε ιδανική κοινωνία και άρα στην κοινωνία μας υπάρχουν έξυπνοι και ηλίθιοι, πονηροί και ανιδιοτελείς, ευχάριστοι και δυσάρεστοι.
Κατά συνέπεια όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά της κοινωνίας μας είναι αυτονόητο ότι θα εμφανίζονται και στον ιστότοπό σας. Η απόφασή σας για αποκλεισμό των ψήφων επί των κριτικών με βρίσκει κάθετα αντίθετο. Τι επιθυμείτε; Να διαμορφώσετε έναν ιστότοπο, < υδατοστεγή > και < ασφαλή > και για ποιους;;; Μα έτσι ο ιστότοπός σας χάνει κάθε επαφή με το ζωντανό γίγνεσθαι και την ζύμωση, που επιβάλλεται να γίνεται σε όλους τους χώρους.
Κατανοώ απόλυτα την δίκαιη αγανάκτηση παλαιοτέρων και εμπειροτέρων μελών από εμένα αλλά θα πρέπει και εσείς να κατανοήσετε ότι δεν πρέπει και δεν μπορείτε να διαμορφώσετε το περιεχόμενο του ιστοτόπου, σύμφωνα με την πρόσκαιρη επιθυμία μίας ολιγομελούς τάξης μελών σας. Αλλοίμονο εάν υποκύπτετε στην εκάστοτε διαμορφούμενη άποψη και απαίτηση του κάθε μέλους που θεωρεί εαυτόν θιγμένο [ δίκαια ή άδικα ]. Και εμένα με ενοχλεί η στάση μελών του ιστοτόπου σας, που είναι εμφυτευμένα προκειμένου να ασκούν πολιτική κριτική και κατήχηση, χωρίς ποτέ να έχουν ασχοληθεί με το πραγματικό περιεχόμενο του ιστοτόπου σας. Δεν σας είδα όμως να αντιδράτε σ΄ αυτό. Πολλές σελίδες των thread σας είνα ακατανόητες για την πλειοψηφία των μελών και των επισκεπτών του ιστοτόπου. Μία ολιγομελής ομάδα μελών εκφράζουν τις απόψεις τους, τις οποίες μόνοι τους λένε, μόνοι τους κατανοούν, μόνοι τους συμφωνούν και μόνοι τους αλληλοσυγχαίρονται. Ούτε σ΄ αυτό έχετε αντιδράσει.
Δεν θέλω να κάνω κατάχρηση του χώρου σας και δεν επιθυμώ να γράψω περισσότερα. Σας ζητώ μόνο να επανεξετάσετε την απόφασή σας. Αν όμως θέλετε να ευτελίσετε το όλο θέμα, τότε επιτρέψτε σε κάποιο μέλος να ανοίξει thread, με αντικείμενο την εν λόγω απόφασή σας...
02 Ιουλίου, 2014

Καλώς ήλθατε στον "μαγικό" κόσμο του bourdela.com, φίλτατε blizardeye.
Φρονώ πως γίνεται προσπάθεια μείωσης της εντροπίας του μπουρδελο-μικρο-μακρό-κοσμου.
BO
Bill OldKostas
02 Ιουλίου, 2014

Κυριε Blizardeye απο την 1η φορα που γραψατε κριτικη διεκρινα στη γραφη σας τουλαχιστον "επιπεδο". Η παραπανω κριτικη-αποψη σας διελυσε και το παραμικρο ιχνος αμφιβολιας. Συμφωνω απολυτα με τις αποψεις σας καθως και εγω πιστευω καθετα οτι ο μοναδικος σκοπος ενασχολησης με τα "τεκτενομενα" του εν λογο site ειναι η ανταλλαγη "αποψεων" και "ιδεων" στα σοβαρα "προβληματα" του ταλανιζουν ολους οσους - θελω να πιστευω σε μια προσπαθεια να ξεφυγουν απο πολλα και διαφορα που τους προβληματιζουν - αποφασιζουν να εκθεσουν αποψεις και σκεψεις για τις διαφορες κατα το πλειστον "ερωτικες" εμπειριες τους.
Εδω - και τελειωνω το λογιδριο - θα ηθελα επιγραμματικα να αναφερω οτι αν και παρακολουθω πολλα χρονια το site, προσφατα αρχισα να γραφω ιδεες και κριτικες. Ζητω συγνωμη σε οσους με βρηκαν κουραστικο. Ευχαριστω !
13 Αυγούστου, 2014
Δεν ειμαι μονο εγω φιλε Μπακαλη που περασα καλα,ειναι και αλλοι φιλοι συναγωνιστες.Ισως τελικα ειναι και θεμα χημειας,ακομα και με τις επαγγελματιες του ειδους....εχουν και αυτες τα κουμπια τους απο οτι εχω καταλαβει στην πολυετη μπουρδελοκαριερα μου!!!!!
19 Αυγούστου, 2014

Χμμμ; Τέλος πάντων. Θετικὴ ἡ ἐπανάκαμψις τῆς Συλβίας.
B
bakalhs
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8