Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 133 10
Γενική βαθμολογία

7.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Την Γκαμπριελα την ειχα δει αρκετες φορες στις τσαρκες μου αλλα παντα εκανα το λαθος (ετσι αποδειχτηκε τελικα) να μην περναω.
Σημερα ομως τελικα την τιμησα, αφου διαβασα πολυ καλες κριτικες εδω μεσα. Εχει παρει και λιγο χρωματακι απο τον ηλιο και μου εκανε κατι.
Η τσατσα μου παρουσιασε την "καριολα" (βλ. Γκαμπριελα) - οπως χαρακτηριστικα ειπε- και την "ξε-καριολα" ενα αλλο πιπινακι που φαινοταν ομως ξενερωτο. Ηταν το πρελουδιο στη "μαλακια της τσατσας" που θα ακολουθουσε...
Μπαινοντας στο δωματιο η μπαζο-τσατσα μου ελεγε κατι μαλακιες του τυπου "20 ευρω μου λειπουν σημερα" και "δωσε μου το ταληρο να παω για καφε". Εγω απο την μερια μου, συγκαταβατικα της ελεγα "ναι""ναι" και γραφοντας την στα παπαρια μου της εδωσα το 20ρικο, περιμενοντας φυσικα τα ρεστα απο την Γκαμπι... Ελα ομως που ηρθε το κοριτσι μεσα χωρις το ταληρο. Σημειωτεον οτι δεν αναφερομαι στην κλασσικη ελληνιδα τσατσα με τα κοντα μαλλια που βρισκεται σταθερα στο πρωινο πανελ (αυτη ειναι ξηγημενη) αλλα -πιθανοτατα- για την βραδυνη που περιμενε την "αλλαγη" της.
Στα του δωματιου, η αποδοση της μικρης ηταν θετικοτατη. Προκαταρτικα με φιλακια, γλειψιμο και πιπα deep throat (με δικη της πρωτοβουλια) που καταφερε να τον χωρεσει ολο μεσα! Καιρο ειχε να μου τυχει!. Καρεκλατο σεξ με χουφτωμα στα κωλομερια, συνεχεια στο ορθιο και καπακι ιεραποστολικο, για φιναλε στο κρεββατι. Πολυ καλη συμμετοχη η μικρη! Νομιζω οτι βρηκα νεο πρωινο στανταρακι... Έρωτας
Φευγοντας απολυτα ικανοποιημενος απο την συνεδρια, ζητησα τα ρεστα μου απο την (βραδυνη) υπηρεσια, η οποια συνεχισε να λεει πως "τα θελει για να παει για καφε", ομως, για καλη μου τυχη ειχε αναλαβει καθηκοντα η κλασσικη πρωινη τσατσα, η οποια χωρις 2η κουβεντα και χωρις να τσακωθω (το σημαντικοτερο) μου επεστρεψε το ταληρο. Μαυρο λοιπον στην συγκεκριμενη τσατσα και ρισπεκτ στην αλλη. Ρισπεκτ και στη μικρη Γκαμπι για την αψογη εξυπηρετηση! Αν δεν επαιζαν αυξημενες οικονομικες υποχρεωσεις και -τουμπανο- καυσωνας, θα ειχα επανελθει για 2ο γυρο το μεσημερι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Γκαμπριέλα
Panas1980
Μέλος
14
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού