Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 220 10
Μπουρδέλα
175666
Γενική βαθμολογία
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Παρασκευή στις 14.30 και αφού ολοκλήρωσα την βόλτα μου σε όλα τα σπιτάκια του Μεταξουργείου εκτός απο τα τραβελάδικα. Η Νατάσσα είναι μια ξανθιά κοπέλα λεπτή με 1.5άρι βυζί και πεταχτά δόντια. Τις περισσότερες φορές την πετυχαίνω εδώ και κάποιες φορές στο Ιάσωνος 19α. Την είχα βάλει στο στόχαστρό μου και σήμερα έτσι όπως με προσέγγισε στο σαλόνι ενέδωσα και πέρασα. Κάθισε πάνω στα γόνατα μου και με ρώτησε αν σήμερα θα περάσω , μου έπιασε τον πούτσο άρχισε τα γλωσσόφιλα. Σηκώθηκα να φύγω αλλά δεν με άφηνε , έπιασε το χέρι μου και το έβαλε στο μουνάκι της ενώ με είχε αγκαλιάσει. Άσε με της λέω σε περιμένει πελάτης . Ο τσάτσος είπε αν είναι να περάσεις δεν πειράζει , το παιδί που περιμένει είναι να την πάρει δεύτερη φορά θα του πω να περιμένει λίγο. Ετσί πέρασα και ζητώ συγνώμη απο τον συναγωνιστή που του πήρα την σειρά. Μου είπε ότι είναι απο Μολδαβία 20 χρονών. Ελληνικά μιλάει ικανοποιητικά. Ήρθε μαζί μου στο δωμάτιο και περίμενε στην άκρη του κρεβατιού μέχρι να ξεντυθώ. Ξάπλωσα και στην κυριολεξία πήδηξε πάνω μου. Μ ε πλάκωσε στα γλωσσόφιλα , τα εσώρουχα της δεν τα είχε βγάλει και εγώ έβαζα δάχτυλο στο μουνάκι της βάζοντας μέσα σε αυτό τόσο το δάχτυλο μου όσο και το εσώρουχο της. Συνέχισε φιλώντας με στον λαιμό και στο στήθος και κατέβηκε προς τα κάτω. Έδωσε δύο φιλάκια στον κορμό του πούτσου μου και έσκισε την συσκευασία του προφυλακτικού για να μου το φορέσει. Την ρώτησα αν κάνει ακα , το σκέφτηκε λίγο και μου είπε δέκα ευρώ , της απάντησα 5 και είπε κατευθείαν ναι , αν και αν επέμενε στα δέκα εγώ θα τις τα έδινα. Ξεκίνησε πίπα καλή βαθιά και με αυξομειώσεις ρυθμού. Την γύρισα σε στάση 69 για να γλύψω το μουνάκι της . Όταν άρχισα να την γλύφω και εγώ χρησιμοποίησε αρκετό χέρι στην πίπα της σαν να θέλει να με τελειώσει. Την σταμάτησα και της είπα να μου φορέσει το προφυλακτικό. Έβαλε κρέμα στο μουνί της που εκ των υστέρων αποδείχτηκε ότι ήταν πολύ. Πήγα και κάθισα στην πολυθρόνα που έχει το δωμάτιο , την έφερα με πλάτη προς τα εμένα και αυτή ανεβοκατέβαινε πάνω στον πούτσο μου , καλή συμμετοχή και διάθεση αλλά με την κρέμα δεν καταλάβαινα και πολλά. Σηκώθηκα την έβαλα να καθίσει αυτή στην πολυθρόνα της σήκωσα τα πόδια και άρχισα να την γαμάω μπαίνοντας όσο πιο βαθιά μέσα της μπορούσα. Αυτή με τα χέρια της μου τραβούσε το κεφάλι για να με φιλήσει , εγώ όμως συνέχισα να της σκίζω το μουνάκι , μετά απο λίγα λεπτά που τελείωσα άρχισα να την φιλάω , μου είπε ότι είμαι πολύ καλός στο σέξ(η γνωστή κασέτα χα χα χα)και ότι θέλει να την ξαναπάρω....της απάντησα ότι έχει άλλο πελάτη , ίσως κάποια άλλη φορά. Στο δωμάτιο έκατσα πάνω απο δέκα λεπτά , είχε διάθεση και συμμετοχή αλλά έβαλε και πολύ κρέμα στο μουνί και δεν το ευχαριστήθηκα...είναι κοπέλα για ζουζουνίες και λογικά για αγαπούληδες ότι πρέπει.
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού