Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 249 10
Γενική βαθμολογία

5.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Πρωινή κατάθεση στο Διδύμου 20 με μια ελεΐνή ζουμπούλικια κοπελίτσα και έναν πουστότσατσο για πρωινό.Ακόμα δεν κατάλαβα πως διάολο με ψήσανε και θανάτωσα το εικοσάρικο για πάρτη τους!
Στα του δωματίου δεν μπορώ να πώ οτι έγινε κάτι το συναρπαστικό.Η κοπέλα μέτριας εμφάνισης με δυομισάρια βυζια ωραίου σχήματος και αίσθησης,μέτρια στρογγυλοπρόσωπη κεφάλα καυκάσιων χαρακτηριστικών,μακριά καστανά μαλλιά,όμορφα σχηματισμένα πόδια και δυνατό κώλο.
Εν αρχή με ξύνησε το σκισιμο του προφυλακτικού κατ'ευθείαν και η τοποθέτηση του στο στόμα της!!Έπειτα η χειρομάλαξη του μαλακού ακόμα μορίου μου και η τοποθέτηση του προφυλακτικού άνευ επιτυχής στύσης.Μετά η νοερή άρνηση της για εξηνταεννέα ή άλλου είδους γενικώς προκαταρκτικών!Μέτριο τσιμπούκι,μακράς διάρκειάς βέβαια αλλά απο αίσθηση οχι και πολύ καλό και με έντονη χρήση χεριού!Συνουσία σε δύο στάσεις, ιεραποστολικά και πισωκολλητό με γρήγορο και δυνατό ρυθμό εκ μέρους μου,όχι λόγου κάβλας τόσο,όσο να τελειώνουμε να φεύγουμε!
Χρόνος παραμονής στο δωμάτιο 15 λεπτά ανενόχλητα απο μεριάς πουστότσατσου.Περισσότερο βιαζόμουν εγώ παρά ή κοπέλα.Συμπέρασμα???Σιγά μην ξαναπατήσω εκεί!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Αναστασία
koulamaria
Σεβαστός
43
Πόντοι:
1.936
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Ιουνίου, 2014
Γενικά,συναγωνιστά,παρατηρείται έντονη δυσαρέσκεια για τον ερμαφρόδιτο τσάτσο του εν λόγω οικήματος,ο οποίος πέρα απο ξεπεσμένος,δεν ανακοινώνει προγράμματα,μιλάει απότομα και γενικά σου σπάει τα αρχίδια,λές και έχεις ανάγκη το συγκεκριμένο μουνί που πλασάρει.Προσωπικά με το που μπαίνω και τον βλέπω,περιμένω να βγεί η κοπέλα και την κάνω επιδεικτικά.Μια μέρα με ρώτησε μια λούμπεν προλετάρια γιατί φεύγω και της είπα ότι μου την σπάει η πούστρα.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1