Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 162 10
Μπουρδέλα
215613
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Βραδακι παρασκευης με την ωρα να εχει παει 22.00 και κατι με τον καιρο να παιζει τα αλλοκοτα παιχνιδια του και αφου εκανα μια βολτα βικτωρια μετα απο κοφυ και μουντιαλ ειπα να περασω απο Αλκαμενους να δω τι παιζει.Η τσατσα παρουσιασε την Αλινα γνωστη και δοκιμασμενη κατα το παρελθον παρουσιαζει και την Μαρια σχετικα πιο καινουργια με κοντο κοκκινο μαλι καλο σωμα, βλεποντας την Μαρια αν και στο σαλονι ηταν λιγο εκνευρισμενη μου κινησε το ενδιαφερον και την επελεξα ετσι δινω το μπλε παραβολο και μπαινω δωματιο και μετα απο λιγο ερχεται η Μαρια χαμογελαστη και ορεξατη και αφου συστηθηκαμε της ειπα οτι μοιαζει αρκετα με Ελληνιδα γελασε λιγο και αμεσως επιασε δουλεια ξεκινησαμε με μπαλαμουτι χαδια φιλια εκατερωθεν μετα ασχοληθηκα με τα ωραια βυζια της και αυτη πηρε τον πουτσο κανοντας μου ενα ωραιο ισπανικο.Μετα αφου ειχα φτιαχτει για τα καλα μου περασε καποτα και αρχισε ενα πολυ καλο τσιμπουκι στη συνεχεια ανεβηκε απο πανω ιππευοντας στον πουτσο μου,οπως ειμαστε την γυριζω σε ιεραποστολικη σταση και αυτη με τυλιξε σφιχτα με τις ποδαρες ενω εβγαζε εντονες κραυγες το τελος εκ μερους μου δεν αργησε να ερθει.Ηταν μια πολη καλη καταθεση με μια αξιολογη και φιλοτιμη μιλφ την Μαρια που ηταν δεκτικη και ειχε καλη συμετοχη στο σεξ καλη επιλογη για μιλφακηδες καλη συνεχεια και καταθεσεις συναγωνιστες
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Χάρηκα που πέρασες καλά φίλε erasti!
+1(2/3)