Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.1 153 10
Μπουρδέλα
155330
Γενική βαθμολογία
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
...η κούραση απ'το περπάτημα μες τη ζέστη , θόλωσε το μυαλό μου , και παρά τις προειδοποίησεις του ενστίκτου μου, να μην περάσω ,τελικά υπέπεσα στο λάθος , το οποίο μου στοίχησε 10ευρώ.
ψιλόλιγνη όμορφη μελαγχροινή νεαρή κοπέλα με μικρό στήθος είναι τα φαινοτυπικά χαρ/κά της.
δεν ξέρω τι συμμετοχή προσδοκούσα απο την κοπέλα για να ποντάρω τις μάρκες μου, αλλά με το που μπήκε ,εντός 3 δευτερολέπτων μπορούσα να προβλέψω το μέλλον με βεβαιότητα, και αυτό ήταν να ξαναφορέσω τα ρούχα μου και να φύγω.
προφυλαγμένη πίπα σε πεσμένο πέος, και το σώμα της σε αμυντική στάση για να αποφεύγει θωπείες , και η προφητεία εκπληρωνόταν!
πραγματικά δεν μπορώ να κταλάβω τον τρόπο που θα μπορούσα να ερεθιστώ με τις μηχανικές κινήσεις αυτού του πανέμορφου μεν,αμυνόμενου σκελετού δε , πραγματικά δεν μπορούσα να βρώ λύση σ'αυτό το θέμα.
τελοσπάντων προσπάθησα λίγο για την τιμή των όπλων σε πισοκολλητή στάση , και της έδωσα χαιρετίσματα,γιατί αν κάτι δεν είναι εύκολο δεν το ζορίζω και φεύγω...
ωραία κοπέλα , αλλά μάλλον μόνο αν την ερωτευόμουν θα μπορούσα να λειτουργήσω.
τυπική μεταξένια συμπεριφορά γι'αυτό και το 5άρι σε όλα, πλην της εμφάνισης
ψιλόλιγνη όμορφη μελαγχροινή νεαρή κοπέλα με μικρό στήθος είναι τα φαινοτυπικά χαρ/κά της.
δεν ξέρω τι συμμετοχή προσδοκούσα απο την κοπέλα για να ποντάρω τις μάρκες μου, αλλά με το που μπήκε ,εντός 3 δευτερολέπτων μπορούσα να προβλέψω το μέλλον με βεβαιότητα, και αυτό ήταν να ξαναφορέσω τα ρούχα μου και να φύγω.
προφυλαγμένη πίπα σε πεσμένο πέος, και το σώμα της σε αμυντική στάση για να αποφεύγει θωπείες , και η προφητεία εκπληρωνόταν!
πραγματικά δεν μπορώ να κταλάβω τον τρόπο που θα μπορούσα να ερεθιστώ με τις μηχανικές κινήσεις αυτού του πανέμορφου μεν,αμυνόμενου σκελετού δε , πραγματικά δεν μπορούσα να βρώ λύση σ'αυτό το θέμα.
τελοσπάντων προσπάθησα λίγο για την τιμή των όπλων σε πισοκολλητή στάση , και της έδωσα χαιρετίσματα,γιατί αν κάτι δεν είναι εύκολο δεν το ζορίζω και φεύγω...
ωραία κοπέλα , αλλά μάλλον μόνο αν την ερωτευόμουν θα μπορούσα να λειτουργήσω.
τυπική μεταξένια συμπεριφορά γι'αυτό και το 5άρι σε όλα, πλην της εμφάνισης
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ιωάννα
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
υπονοιες για τρυφεροτητα παλιοτερσ, αναφορα σε δυνητικα ερωτευσιμο θηλυ ... κ.Rigormortis, μηπως μετεξελισσεσθε;;;
με έναν γυμνό όμορφο σκελετό που μου παίρνει πίπα!