Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 114 10
Γενική βαθμολογία

7.4
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Περπατουσα το μεσημερι στην οδο Κωνσταντινουπολεως.Ειχε πολυ ζεστη και διπλα στις ραγες περνουσε ενα τραινο.Ενιωθα λες και ημουν στην αγρια δυση και εψαχνα για μια πορνη για να ικανοποιησει τα ζωωδη ενστικτα μου.Περασα στο σαλονι του εν λογω οικου.Εργαζομενη ηταν η Ρωσιδα μιλφαρα Ναταλια.Προκειται για μια ξανθια ψηλη γυναικα με ομορφο προσωπο για τα γουστα μου , ωραιο αδυνατο κορμι και μικρα βυζακια.Δεν αντεξα στον πειρασμο και κατεθεσα το μπλε εισιτηριο.Περασα στο δωματιο που ειναι στον μεσο ορο της περιοχης και ξαπλωσα στο κρεβατι.Μετα απο λιγο ηρθε η Ναταλια.Ξαπλωσε διπλα μου και εβγαλε τα ρουχα που φορουσε.Ειχα απιστευτες καυλες και η πουτσα μου ηδη ηταν καγκελο.Η κοπελα αρχισε να γλυφει αισθησιακα το κορμι μου και κυριως τα βυζακια μου.Μετα μου καθαρισε με μωρομαντηλο την πουτσα και ξεκινησε μια αρκετα καλη ακαποτη πιπα.Με πιπωνε με σχετικα γρηγορο ρυθμο και χρησιμοποιουσε το χερι της.Οταν σταματουσε την πιπα , ρουφουσε πολυ ωραια τα μπαλακια μου χωρις να με ποναει.Μου αρεσε οτι οταν μου επαιρνε πιπα και μου εγλυφε τα αρχιδια με κοιτουσε στα ματια.Εγω κοιτουσα απο τον καθρεπτη το μουνακι της και την απιστευτη κωλοτρυπιδα της που μου φανηκε δουλεμενη.Δεν την ρωτησα ομως αν δινει το κωλι της με εξτρα λεφτα.Γενικα ποτε δεν προτεινω εξτρα λεφτα.Μου εκανε αρκετη ωρα στοματικο σεξ.Την σταματησα εγω για να μην εχουμε προωρο τελος.Η πουτσα μου ηταν ολη γεματη απο τα σαλια της.Μου περασε προφυλακτικο και μου εκανε λιγο ακομα στοματικο σεξ.
Την ξαπλωσα ανασκελα και ξεκινησα να γλυφω με μανια το καθαρο και ξυρισμενο της μουνακι.Αυτη μου ειπε οτι της αρεσει πιο πολυ οταν το κανω αργα και για αυτο συνεχισα σε πιο αργους ρυθμους.Αυτη εβγαζε επιφωνηματα και εδειχνε να το απολαμβανει.Δεν με αφησε ομως πολυ ωρα να της το γλυψω.Μου ειπε οτι θελει την πουτσα μου μεσα της.
Πρωτη σταστη ιεραποστολικο μετα απο επιλογη μου.Την γαμουσα και αυτη με εσπρωχνε με τα χερια της για να μπαινω πιο βαθια μεσα της.Το μουνακι της εχει σχετικα καλη αισθηση.Αυτη ομως δεν πολυσυμμετειχε.Για αυτο τη γυρισα σε πισωκολητο.Αυτη στηθηκε αρκετα καλα και εγινε εισοδος στο μουνακι της.Τη γαμουσα και αυτη κουνιονταν προς τα πισω.Οταν ενιωσα να πλησιαζει το τελος , βγηκα απο μεσα της και της ειπα οτι θελω να ολοκληρωσω στο στοματακι της.Σηκωθηκα ορθιος , αυτη εκατσε στην ακρη του κρεβατιου και αρχισε να με πιπωνει γρηγορα και με πολυ χερι.Μετα απο λιγο αρχισα να χυνω παρετεταμενα στο στοματακι της! Απιστευτη καυλα! Αυτη συνεχισε να τα ρουφαει μεχρι να με ξεσταγγισει τελειως και μετα τα εφτυσε.Μετα ντυθηκε και ειχαμε για λιγο social time πριν αποχωρησει απο το δωματιο.
Συνοψιζοντας , η Ναταλια ειναι ενα αξιολογο μιλφ με καλο κορμι για την ηλικια της.Το δυνατο της σημειο ειναι πιπα της.Κανει πολυ ωραιο στοματικο σεξ.Στο κυριως πιατο ομως δεν συμμετεχει.Στα αρνητικα ειναι οτι εδειξε καποια σημαδια βιασυνης χωρις να περιμενει κοσμος στο σαλονι.Γενικα μου φανηκε λιγο παραξενη και περιεργη.Πρεπει να εισαι λιγο διπλωματης μαζι της στο δωματιο.Προτεινεται στους λατρεις της κατηγοριας των μιλφ! Ελπιζω να σας βοηθησα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 14, 2014
Όνομα κοπέλας
Ναταλία
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
388
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20