Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 185 10
Μπουρδέλα
215669
Γενική βαθμολογία
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Τρίτη απόγευμα στις 19.00 . Αφού ολοκλήρωσα την βόλτα μου σε Αλκιβιάδου , Διδύμου , Φωκάιας , Αγκύρας και σε 2-3 Φυλής γύρισα εδώ για την Άννα που μου είχε κάνει κλικ. Η Άννα είναι μιά μελαχρινή κοπέλα με κανονικό σώμα πολύ ωραίο κώλο(που τον δίνει , ένας απο τους λόγους που πέρασα)και 2άρι + βυζί χαλαρωμένο. Αφού περίμενα μία παρέα απο νεαρούς που έκαναν χαβαλέ με την υπηρεσία και λίγο έλειψε να τους πάρει στο κυνήγι , την πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο. Μετά απο λίγο ήρθε και η Άννα , είπε ότι είναι απο Ρουμανία αλλά πιο πολύ για Αλβανέζα μου έμοιαζε...βέβαια για μένα μικρό το κακό μίας και δεν με ενδιαφέρει η καταγωγή .Έβγαλε τα μαύρα εσώρουχα της και τα άφησε δίπλα απο το μαξιλάρι. Ανέβηκε απο πάνω μου και άρχισε να μου δίνει πεταχτά φιλάκια στην περιοχή του στήθους και μετά κατέβηκε πιο κάτω στην κοιλιά. Την ξάπλωσα ανάσκελα και άρχισα να φιλάω τα βυζιά της και κατέβηκα πιο χαμηλά όπου μπήκα ανάμεσα στα πόδια της και έγλυψα το μουνάκι της. Έβγαλε κάτι κραυγούλες αλλά έκανε καραμπάμ ότι ήταν fake…Την γύρισα μπρούμυτα και άρχισα να χουφτώνω τα ωραία κωλομέρια της ενώ έβαζα δάχτυλο στο μουνάκι της. Είχα καυλώσει και έτριψα λίγο τον πούτσο μου στα κωλομέρια της. Πέρασμα προφυλακτικού , πίπα καλή , βέβαια χρησιμοποιούσε και το χέρι της όπου το στριφογύριζε στον κορμό του πούτσου ενώ χάιδευε και αρχίδια. Πρώτη στάση με εμένα καθιστό στην άκρη του κρεβατιού και αυτή να ανεβαίνει απο πάνω μου , καλή συμμετοχή , έχοντας τυλίξει τα χέρια της απο τον πίσω μέρος του λαιμού μου ανεβοκατέβαινε πάνω στον πούτσο μου σε βαθιά καθίσματα , σηκωνόταν και όταν κατέβαινε πήγαινε όσο πιο βαθιά μπορούσε και κούναγε την λεκάνη της , την σήκωσα και την γάμησα για λίγο στα όρθια. Μετά την έστησα στα τέσσερα , αρχικά την πήρα απο μουνί πισωκολλητά και στην συνέχεια αφού έβαλε αρκετή ποσότητα τζέλ στην κωλοτρυπίδα της και λίγη πάνω στον πούτσο μου μπήκα στην κωλοτρυπίδα της .Αρχικά φαινόταν σφιχτή παρόλο το τζέλ αλλά μετά απο δυο τρείς διεισδύσεις γαμούσα την κωλάρα την άνετα. Πότε με αργό ρυθμό για να μην χύσω και στην συνέχεια με πιο γρήγορο για να χύσω. Μετά απο μερικά λεπτά τελείωσα. Στο δωμάτιο έκατσα σχεδόν δεκαπεντάλεπο , η Άννα δεν έδειξε καθόλου σημάδια βιασύνης και είχε πολύ καλή συμμετοχή. Ενώ έσπασε και η “κατάρα” μου μίας και σε αυτόν τον οίκο έχω πάρα πολύ καιρό να ευχαριστηθώ γαμήσι
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 10, 2014
Όνομα κοπέλας
Άννα
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού