Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 300 10
Γενική βαθμολογία

4.8
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Μην έχοντας βρει κάτι καινούριο και ενδιαφέρον πέριξ της Φυλής και της Λιοσίων αποφάσισα να δοκιμάσω την τύχη μου με την κοπέλα που εργάζεται τον τελευταίο καιρό σε αυτόν τον οίκο με το πολύ σπάνιο και πρωτότυπο όνομα Άννα.Στο σαλόνι εμφανίζεται πάντα με ολόσωμο και την υπερεκτίμησα ομολογώ μιας και στο υποφωτιζόμενο δωμάτιο που μπήκα και την είδα καλύτερα διαπίστωσα ότι δεν έχει και τόσο καλό σώμα και μάλλον είναι για την κατηγορία του Μεταξουργείου.Η κοπέλα σήμερα εργαζόταν μόνη της υπο διαφορετική περίπτωση σίγουρα θα προτιμούσα την Ρόζα.Εμφανισιακά για όσους δεν την γνωρίζουν η Άννα είναι κοντή,με καστανόμαυρα μαλλιά μέχρι τους ώμους περίπου,λευκό δέρμα,στρογγυλοπρόσωπη,κανονικών κιλών αν και έχει κοιλίτσα.Δηλώνει Ρουμάνα αλλά μπορεί να είναι κάλλιστα και απο την Αλβανία.
Η κοπέλα ήρθε στο δωμάτιο φουριόζα, είπαμε τα βασικά και γρήγορα αφαίρεσε τα εσώρουχα που φορούσε.Όταν την είδα γυμνή διαπίστωσα ότι είχε αντιαισθητική χαλαρή κοιλίτσα που κρεμότανε.Τα στήθια της ήταν σχετικά μαλακής υφής,ήταν δυομισάρια και είχαν σκουρόχρωμη άλω και ρώγα.
Της χάιδεψα το μουνί και διαπίστωσα ξανά προς απογοήτευση μου ότι ήταν τίγκα στην κρέμα.Με ρώτησε πως θέλω το τσιμπούκι και της είπα άνευ.Πήρε μωρομάντηλο και άρχισε με τον ίδιο βιαστικό ρυθμό να καθαρίζει το πέος μου.Έπειτα πέρασε σε γρήγορο και μηχανικό τσιμπούκι με έντονη χρήση χεριού κάτι που δεν μου αρέσει καθόλου. Στο μεταξί εγώ χάιδευα το μουνάκι που μάλλον μέσα είχε αδειάσει όλο το σωληνάριο με την κρέμα γιατί η αίσθηση ήταν αρκετά κολλώδης σαν βάλτος.Έπειτα η Άννα άρχισε μία γρήγορη μαλακία ή handjob αν θέλετε με σκοπό να με τελειώσει μία ώρα αρχίτερα.Σε προτροπή μου να τσιμπουκώσει το έκανε στιγμιαία αλλά συνέχισε να τον παίζει.
Την γύρισα σε στάση 69 όπου και εκεί τσιμπούκωνε και έπαιζε γρήγορη μαλακία σε αναλογία 1:3.Το μουνί της σαν κατασκευή αλλά και σαν αίσθηση λόγω κρέμας δεν μου άρεσε ιδιαίτερα και έτσι δεν την έγλυψα καθόλου παρά μόνο της το έπαιζα και εγώ όπως έκανε και αυτή με το δικό μου μόριο.
Πέρασε προφυλατικό και ανέβηκε πάνω μου όπου και ανεβοκαταίβενε το ίδιο γρήγορα και νευρικά. Επίσης με προέτρεπε να ολοκλήρωσω.Την γύρισα στην ιεραποστολική στάση όπου εκεί κάπως βελτιώθηκε σε στάση και τον έτρωγε καλύτερα στο μουνί της.Λόγω κρέμας και λόγω του ότι ήταν αρκετά δουλεμένη η τρύπα της δεν καταλάβαινα και παρά πολλά πράγματα. Το μόνο θετικό στην όλη συνεύρεση ήταν τα βυζιά με τους σκούρους δακτυλίους που τα ρούφούσα και το χύσιμο τους στο τέλος.
Στην ιεραποστολική στάση λοιπόν μου έλεγε να τελειώσω.Απο μέσα μου αναρωτήθηκα πως περιμένει να έχει πελάτες με τέτοια συμπεριφορά ξεπέτας όταν δεν την πέρνει να έχει και λόγω εμφανίσεως της μιας και είναι επιεικώς μέτρια.Μία νόστιμη κοπέλα όπως την Ρενάτα, την Άννα-Ιλόνα κλπ την δικαιολογούμε εν μέρη να έχει καβαλήσει το καλάμι και λόγω εμφανίσεως και να προσφέρει τα τυπικά αλλά καλά τουλάχιστον. Αυτήν την κοπέλα όμως πως μπορούμε να την δικαιολογήσουμε που ήταν όλη την ώρα μες την βιασύνη και προσπαθούσε να ξεπετάξει τον πελάτη της με υπηρεσίες που στην καλύτερη περίπτωση αξίζουν ένα δεκάρικο και στην χειρότερη δεν αξίζουν ούτε σεντς.
Τελικά αποφάσισα να ολοκληρώσω μιας και είδα ότι η συγκεκριμένη κοπέλα δεν το πολυείχε και είχα ήδη κάψει το εικοσάρικο.Για να μπορέσω όμως να εξαργυρώσω έστω ένα μικρό μέρος της αξίας του αποφάσισα να της τα ρίξω στα βυζιά της,όπως και έγινε τελικά με αυτή να μου τρίψει τα αρχίδια απο κάτω με μεγάλη ταχύτητα και να περιμένει να τελειώσω λες και ήμουν κανένα μηχάνημα.Κούνια που την κούναγε την μικρούλα!
Για όσους βρεθούν στο σπιτάκι αυτό και θελήσουν να περάσουν ας προτιμήσουν την Ρόζα η την γκράνυ Έλενη είμαι σίγουρος ότι καλύτερα θα περάσουν.Αντιθέτως ας αποφύγουν την Άννα αν δεν θέλουν να κλάψουν το εικοσάρικο τους ή εναλλακτικά ας περάσουν με κάποια άλλη στο στυλ της Άννας που σίγουρα θα βρουν να εργάζεται στο Μεταξουργείο.Πιο λίγα χρήματα θα δώσουν.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 06, 2014
Όνομα κοπέλας
Άννα
professorx
Τιμημένος
527
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, n.smirni76