Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 69 10
Γενική βαθμολογία

6.1
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ξημερώματα Κυριακής στις 01.40. Την Μαρία συνήθως την πετυχαίνω στο Ιάσωνος 1γ αλλά τα μαγαζιά πρέπει να είναι αδελφά μίας και κοπέλες δουλεύουν ή εδώ ή εκεί. Η Μαρία ανήκει στην κατηγορία ζυμαράκι. Είναι ξανθιά κοντούλα με κανονικό σώμα ωραίο λαχταριστό κωλαράκι και σχεδόν 2άρι βυζί. Πλήρωσα την τσα τσα και ανέβηκα τα σκαλιά για να πάω στο δωμάτιο. Μπες σε όποιο θές φώναξε η τσατσα μίας και δεν είχε κόσμο. Είχα δεν είχα ξεντυθεί όταν άκουσα το αναβατόριο που υπάρχει στο κουζινάκι να μπαίνει σε λειτουργία... η Μαρία ήρθε στο δωμάτιο ανέκφραστη όπως είναι σχεδόν πάντα και μασώντας τσίχλα. Είπε ένα ξερό γεια. Έβγαλε το στρίνγκ , απο πάνω φορούσε ένα μικροσκοπικό τοπάκι αλλά δεν το έβγαλε. Ήρθε στο κρεβάτι ξάπλωσε δίπλα μου και κατευθείαν έπιασε τον πούτσο μου και άρχισε να μου τον παίζει άγαρμπα. Της είπα να σταματήσει , χούφτωσα τα βυζάκια της πάνω απο το τοπ που φορούσε πήγα να της το βγάλω και τραβήχτηκε....άνοιξε το προφυλακτικό και μου το πέρασε . Η πίπα της μετριότατη παντελώς αδιάφορη. Πρώτη στάση ανέβηκε απο πάνω μου , ανεβοκατέβαινε στον πούτσο μου κάνοντας βαθιά καθίσματα , με γρήγορο ρυθμό και σε διαφορετικό απο τον δικό μου δεν μπορούσαμε να συγχρονιστούμε , όταν πλησιάσαμε να το κάνουμε πετάγεται πάνω και λέει έλα να αλλάξουμε . Στήθηκε στα τέσσερα , έχει ωραίο κωλαράκι. Η στάση της άβολη για μένα και το ύψος μου , συνέχεια την έφτιαχνα αλλά αυτή τίποτα κουνιόταν πέρα δόθε τραβιόταν , δεν μπορούσα να την γαμήσω καλά , με τα χίλια ζόρια έχυσα. Στο δωμάτιο έκατσα σκάρτα 10λέπτο. Η Μαρία έκανε τα πάντα βιαστικά , ήταν άγαρμπη και η πίπα της μετριότατη. Δεν θα την πρότεινα λαμβάνοντας την δική μου εμπειρία σε κανέναν.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 06, 2014
Όνομα κοπέλας
Μαρία
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Ιουνίου, 2014
Δεν κάνει η φόλα...Εμμμμ
05 Ιουνίου, 2014
πρεπει να ειναι πολυ φολα παντα μουτρα ως το πατωμα αντιπαθεστατη φατσα σαν ποντικι ειναι πραγματικα απο τις περιπτωσεις που λες δεν προκειτε να περασω ποτε
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2