Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 270 10
Μπουρδέλα
198185
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ξημερώματα Κυριακής στις 01.15. Η Έμιλυ είχε μπει στο στόχαστρο μου απο την πρώτη μέρα που την είδα. Μετά και απο τα θετικά σχόλια του φίλου μου farkeli που την δοκίμασε πρόσφατα , ήταν η Νο1 επιλογή στην τσάρκα που κάναμε. Πρόκειται για μία Ρουμάνα 21 ετών , έχει καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους , κανονικό σώμα με ωραίο κωλαράκι και 1.5άρι βυζί. Πρόλαβα και πλήρωσα όσο κάτι νεαροί το σκεφτόντουσαν ,αλλιώς θα περίμενα πολύ ώρα. Η μικρή ήρθε στο δωμάτιο όπου την περίμενα ξαπλωμένος στο κρεβάτι , με χαιρέτησε με ένα γλυκό χαμόγελο και έβγαλε τα εσώρουχα της. Ήρθε απο πάνω μου και άρχισε να με φιλάει στον λαιμό και στο στήθος. Χάιδευα τα κωλομάγουλα της και το μικρό βυζάκι της. Στην συνέχεια άρχισα να την φιλάω στον λαιμό και στα βυζάκια της ενώ αυτή με αγκάλιαζε και μου χάιδευε στο κεφάλι μηνύματα ήταν απο την αρχή ξεκάθαρα ότι η πιτσιρίκα είναι για gfe καταστάσεις. Την έβαλα να ξαπλώσει ανάσκελα και έσκυψα ανάμεσα στα πόδια της να γευτώ το μουνάκι της. Με σταμάτησε , πήρε μωρομάντηλο και σκούπισε την κρέμα που είχε βάλει στο μουνάκι της απο πριν μπει στο δωμάτιο. Την έγλυψα για λίγο και έβγαζε κραυγούλες. Πέρασμα προφυλακτικού , πίπα καλή στην αρχή μέχρι να βρει τον ρυθμό της χρησιμοποίησε λίγο το χέρι της αλλά μετά το έβγαλε. Αρχίδια δεν έγλυψε. Πρώτη στάση την ανέβασα απο πάνω μου. Είχε αφεθεί τελείως σε μένα , δηλαδή στον ρυθμό που έδινα , γρήγορα αλλάξαμε στάση σηκώθηκα όρθιος παίρνοντας και αυτήν όρθια , ξαφνίστηκε και τρόμαξε λίγο , είπε ότι δεν μπορεί γιατί φοβάται μην μου πέσει απο τα χέρια μου. Την πήγα στο κρεβάτι όπου συνεχίσαμε σε ιεραποστολικό, σε αργό και ήρεμο ρυθμό , την γαμούσα και με κοιτούσε στα μάτια ενώ με τα χέρια της χάιδευε την πλάτη μου. Μετά απο λίγο τελείωσα. Στο δωμάτιο έκατσα λίγο κάτω απο 15 λεπτά , η μικρή δεν βιάζεται καθόλου και είναι για στοργή και αγάπη είναι ίσως για τον εξαφανισμένο τον τελευταίο καιρό φίλο μου τον xilnic. Nα πώ ότι η τσα τσα χτύπησε την πόρτα (έξω γινόταν χαμός και όλα τα δωμάτια πιασμένα)αλλά ήδη είχαμε τελειώσει και η μικρή ήταν έτοιμη να βγεί. Ωραίο πιπινάκι που αξίζει μια δοκιμή.
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Την αναζήτησα και εγώ την Τρίτη τα μεσάνυχτα, αλλά η ξανθιά τσα2 με διαβεβαίωσε ότι έχει να την δει πάνω από μία εβδομάδα και ότι μάλλον γύρισε στα πάτρια εδάφη.
Γιαυτό και δοκίμασα την ξανθούλα Ναταλί, τελικά . . . . .
Τι στο δ....ο να παίζει ?