Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 166 10
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Βραδυ Δευτερας σε μια αδεια πιατσα κι εγω σε τσαρκα με αλλους συναγωνιστες του σαϊτ.Ειχα απο μερες σταμπαρει την Μελινα και επρεπε κατεπειγοντως να την δοκιμασω.Τετοια μιλφ δεν πρεπει να λειπουν απο το πλουσιο πορνοβιογραφικο μου χεχε!!Αφου λοιπον τελειωσε η τσαρκα κατηφορησα προς τα γνωστα τσιμπουκαδικα η εξωτερικα ιατρεια,οπως εχουν χαρακτηριστει απο μεγαλους συναγωνιστες!!!
Στο σαλονι με υποδεχτηκε η τσα οπου μου παρουσιασε την Μελινα και αλλο ενα μιλφ που δεν συγκρατησα το ονομα της,ετσι κι αλλιως εγω ειχα θολωσει απο την καυλα και δεν εβλεπα την ωρα να γευτω αυτο θεσπεσιο μιλφ απο τη Σερβια,οπως μου ειπε μετα.Προκειται για ξανθια με ωραια ματια,αριστοκρατικη εμφανιση,ευγενια,ωραιες βυζαρες,οι οποιες μαλλον εχουν υποστει επεξεργασια σιλικονης καθοτι ηταν πολυ τουμανα για την ηλικια της!!!!!!Επισης εχει και φοβερη κωλαρα για πουτσοσκαμπιλα!!!!!
Μπαινω στο πεντακαθαρο και χλιδατο δωματιο,αν και μικρο,γδυνομαι και ξαπλωνω στα σεντονια που μυριζαν ωραια.Εχει τα καλα της η αναδουλεια της Δευτερας και το απολαυσα!!!!Στο βιντεο επαιζε εκπαιδευτικο προγραμμα και χαζευα ωσπου κατευθασε το γκομενακι και αρχιζοντας να βγαζει τα εσωρουχα με ρωταγε πως με λενε και τα αλλα γνωστα αναγνωριστικα.Εγω οταν την ειδα να γδυνεται καυλωσα πολυ,εχει κορμαρα!!!!!Ερχεται απο πανω μου και μου ριχνει της βυζαρες στην μουρη,οπου αρχισα να της γλειφω τις ρογες και στην συνεχεια τον λαιμο.Αυτη εσκυψε καιμου τα ανταπεδωσε γλειφοντας το στηθος μου και κατεβαινοντας προς τα κατω μου εβαλε καποτα και αρχισε ενα αισθησιακο και αργο τσιμπουκι,ενω εγω δαχτυλιαζα το μουνακι της.Κοντεψα να χυσω και την εκοψα γιατι θα ειχαμε αδοξο τελος χαχαχαχαχα.
Αυτη γελωντας μου ειπε ''εισαι ετοιμος μωρο μου?'' και ανεβηκε απο πανω μου αρχιζοντας την ιππασια.Εγω απολαμβανα τις βυζαρες της και γενικα το βελουδινο δερμα της,που θυμιζε δερμα εικοσαρας!!!!!!
Το τελος κοντευε να ερθει,δεν μπορουσα να κρατηθω πολυ μαζι της,ειναι πολυ καυλα η γυναικα!!!ετσι της ειπα να γυρισει πισωκολητο για να προλαβω να απολαυσω και την κωλαρα της.Γυρισε και την σφυροκοπησα,ενω αυτη ειχε μπροστα της εναν καθρεφτη οπου με κοιταζε συνεχεια λεγοντας μου οτι απο ολες τις στασεις καυλωνει πιο πολυ με το πισωκολητο!!!!Δεν μπορεσα να αντεξω αλλο και τα πεταξα ολα γερνωντας στο τελος πανω στην πλατη της οπου την φιλαγα και μυριζα το πολυ ωραιο αρωμα που φοραγε,το οποια μετα απο πολυ ωρα που εφυγα απο το μπουρδελο μυριζε ακομα πανω μου ολο το βραδυ!!!!!
Στο τελος αρχισαμε κουβεντα ρωτωντας με απο που ειμαι,τι ζωδιο ειμαι και διαφορα τετοια.Αυτη παντως ειναι περθενος μου ειπε,για οσους ενδιαφερονται.Φευγοντας μου εδωσε ενα φιλακι λεγοντας μου οτι ειναι καθε απογευμα εκει και με περιμενει παλι!!!Μαλλον λογω αναδουλειας ψαχνει για πιρφορους ετοιμους για ολα χαχαχαχαχα!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 02, 2014
Όνομα κοπέλας
Μελίνα
Billy7
Σπουδαίος
85
Πόντοι:
2.687
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Ιουνίου, 2014
...σε περνάνε για τον billy13 και σε τσακίζουν στα -1...Γερο-μύστηςΜεγάλο χαμόγελοΓλώσσα
06 Ιουνίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

γιατι???Χμμμ;
07 Ιουνίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Πλάκα κάνω...Γλώσσα
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3