Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 97 10
Μπουρδέλα
150306
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Με το που μπήκα είδα ότι έχουνε κάνει ανακαίνιση. Εμφανίστηκε μελαχροινή, γύρω στα 30 ντυμένη, γλυκό πρόσωπο, όχι κάτι ιδιαίτερο από σώμα, λίγο γεματούλα. Στην αρχή πήγα να φύγω, αλλά κάτι με τράβηξε μιας και είχε ησυχία. Τελικά, μπήκα και πέρασα πολύ καλά. Χριστίνα από Ρουμανία. Φιλική, άνετη και με άνεση χρόνου. Άρχισε να με χαιδεύει με το χέρι απαλά και με ρώτησε αν θέλω. Όταν της είπα φυσικά, μου είπε ότι κάποιοι δεν θέλουν χάδι ακάποτο. Κουβεντούλα χαλαρή όσο με χαίδευε και άφηνε και μένα να χαιδεύω, όπου διαπίστωσα πολύ σφιχτό κορμί. Αφού με έφτιαξε αρκετά, αλλά πολύ απαλά, μου έβαλε καπότα και με "περιποιήθηκε" πολύ καλά, σε σημείο που φοβήθηκα ότι θα τελειώσω και της λέω ελα. Ρώτησε πως θέλω και της είπα κάτσε επάνω. Από τα πολύ καλά "ιππαστί", όρθια στα γόνατα, χωρίς βιασύνη. Χαλαρά στο τελείωμα, πάλι κουβεντούλα. Μου έκανε εντύπωση ότι έμεινα στο δωμάτιο περίπου στο τέταρτο. Τελικά ήταν μιά καλή επίσκεψη και με δεδομένη την καθαριότητα από την ανακαίνιση του "σπιτιού". Διευκρινίζω ότι σαν σώμα ίσως απαγοητεύσει κάποιους, αλλά νομίζω ότι αξίζει με το παραπάνω το 20ευρω, για όσους δεν έχουν κολλήματα με κορμιά μοντέλου και συνιστώ επίσκεψη.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 26, 2007
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού