Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 249 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Λοιπον....Απο που να αρχισω κ που να τελειωσω.....

Μολις επεστρεψα απο το μαγαζακι κ ειμαι παρα μα παρα ευχαριστημενος κ συναμα εντυπωσιασμενος με τη συγκεκριμενη πουρεϊντζερ....Πριν παω ειχα διαβασει τις κριτικες των αλλων συμαχητων κ γεματος περιεργεια κ καυλα ταυτοχρονα πηγα κατευθειαν εκει...Μολις μπηκα ημουν μονος και μολις με ειδε η γρια με ενημερωσε κατ'ευθειαν οτι δουλευε η Αντριαννα,διαβαζει το φορουμ συχνα φαινεται...Μολις βγηκε το κοριτσι δεν με εντυπωσιασε αλλα ενεκα των καλων κριτικων ειπα τι στο διαολο,ας μπω...οπερ κ εγενετο...

Γδυθηκα κ μετα απο 3 λεπτα νασου κ η Αντριαννα...Τι κανεις ,μου λεει,καλα απανταω...Δεν θα εισαι καλα απο τωρα κ μετα μου λεει,γιατι?ρωταω,γιατι επεσες στα χερια μου απανταει....Θα σε φαω!!!λεει...

Αλλα δεν τρωω υφασμα μου λεει,αναφερομενη στο εσωρουχο μου που το φοραγα ακομη γιατι το συνηθιζω...Τε σπα,το βγαζω κ μολις βλεπει το πτηνο μου του εστελνε φιλακια...

Σε καποια στιγμη με επιασαν τα γελια αλλα εκεινη σοβαρολογουσε...

Της ειπα για τις κριτικες το φορουμ κ ειπε οτι το ηξερε.

τε σπα,φτανουμε στο επιμαχο σημειο κ της ειπα οτι θελω ακαποτο και ξεκινησε με ενα αρχιδογλειψιμο....με επιασε ριγος μιλαμε....μετα συνεχισε με πιπουλα πολυ καλη κ συνεχισαμε με σεξακι.Ηθελα να χυσω στα βυζια της κ αυτη επισης ηθελε αλλα δεν προλαβα γιατι με καυλωσε απιστευτα με τη συμμετοχη της κ παρεδωσα...σε καποια στιγμη νομιζα οτι πηδαγα τη γκομενα μου!!!!!!

τε σπα,τελος καλο,ολα καλα.

Ευγε,ευγε,ευγε Αντριαννα

Ενα μεγαλο μπραβο...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 14, 2008
Όνομα κοπέλας
Αντριάνα
Μέλος
6
Πόντοι:
16