Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 133 10
Γενική βαθμολογία

5.3
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
μετά απο πολύ περπάτημα μες τον ήλιο ,μαζική έκκριση των ιδρωτοποιών αδένων στα ρούχα μου και μετά απο μια αποτυχημένη προσπάθεια σπρερματέκκρισης, χώθηκα σ'αυτήν την τρύπα και αντίκρυσα μια μεσήλικη μελαγχροινή νταρντάνα, με προσωπείο ρωσοσλάβικων χαρ/κών και το κυριότερο μεγάλου στήθους το οποίο μου έδωσε καλές πιθανότητες για να αποβάλλω απο μέσα μου το πλεονάζον υγρό, και έτσι πόνταρα.
προκαταρκτικά , όπως συνήθως συμβαίνει στο μετάξι δεν υπήρχαν, και κατευθείαν μπήκε το προφυλακτικό και άρχισε η στοματική πεομάλαξη η οποία πολύ βραδέως διοχέτευε αιμάτωση κάτωθεν υπο την μαστοψηλαφητική υποβοήθηση.
η κοπέλα προσγειώθηκε ύπτια, άνοιξε τα πόδια της , και περίμενε παθητικά να αναλάβει το αρσενικό ζώο τον ενεργητικό ρόλο της παράτριψης.
την έσπρωξα επιταγχυνόμενα μέχρι που η σύντομη κορύφωση να οδηγήσει στην σπερματέκκριση.
ντύθηκα την απέβαλα απ'τη μνήμη μου μαζί με το περιεχόμενο των σπερμοκύστεων και κάθησα στο πάσο ενος μαγαζιού για ν'αναπληρώσω τα υγρά που έχασα.
εν κατακλείδι,
όνομα δεν ρώτησα , η γυναίκα έχει ωραίο καμπυλωτό σώμα , αλλά όμως δεν ξεφεύγει απο την συνήθη παθητικότητα και νωχελικότητα που συναντάς στις εργαζόμενες του μεταξιού.
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
429
Πόντοι:
20.605
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Μαΐου, 2014
.................και κάθησα στο πάσο ενος μαγαζιού για ν'αναπληρώσω τα υγρά που έχασα. +1 Μεγάλο χαμόγελο ισοτονικο ηταν ?!
28 Μαΐου, 2014
όχι Φ.Μ.Γ. (φραπέ μέτριο με γάλα) και ένα μπουκαλάκι παγωμένο νερό!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2