Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 197 10
Μπουρδέλα
236412
Γενική βαθμολογία
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Η Λάουρα είναι πανέμορφη είναι από τη Ρουμανία η συμπεριφορά της είναι όπως την αναφέρει ο φίλος στην παραπάνω ανταπόκριση.Συχνά λέει κάτι στα Ρουμάνικα .Έχει όμως ένα θετικό ότι αν της μιλήσεις με γλυκύτητα και της πεις ένα δύο καλά λόγια χαμογελάει και προσπαθεί για το καλητερο και κουνιέται όμορφα δίνοντας ρυθμό δεν τραβιέται την ώρα που τη γαμας.Όταν έλεγε κάτι στα Ρουμάνικα την αγκάλιασα και της είπα με γλυκύτητα :είσαι κουρασμένη σήμερα μωράκι μου? Ψιλοντραπηκε και προσπάθησε να με κάνει να νιώσω άνετα.
Δεν είναι ότι καλύτερο αλλά αν κάποιου του αρέσει πάρα πολύ και πάει 2-3 φορές και της μιλήσει όμορφα μπορεί να την καταφέρει να του κάνει πολύ καλά γαμήσια γιατί έχει εμπειρία.Δεν ξέρω αν αξίζει όμως να κάνει κανείς τόσο κόπο να ασχοληθεί κανείς όταν είναι γεμάτη η Φυλής από όμορφες κοπέλες που κάνουνε πολύ καλά γαμήσια
Δεν είναι ότι καλύτερο αλλά αν κάποιου του αρέσει πάρα πολύ και πάει 2-3 φορές και της μιλήσει όμορφα μπορεί να την καταφέρει να του κάνει πολύ καλά γαμήσια γιατί έχει εμπειρία.Δεν ξέρω αν αξίζει όμως να κάνει κανείς τόσο κόπο να ασχοληθεί κανείς όταν είναι γεμάτη η Φυλής από όμορφες κοπέλες που κάνουνε πολύ καλά γαμήσια
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού