Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 77 10
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Θέλοντας να εμβαπτίσω το πέος μου στο αιδοίο κάποιας ποταπής πόρνης κατέβηκα στο Μετάξι ψάχνοντας για κάποια ανάλογη παρουσία. Η αναζήτησή μου έφτασε στο τέλος της όταν στο ευθεία και δεξιά σπιτάκι της τιμημένης οδού Κολοκυνθούς η τσατσά μου παρουσίασε τη Ρουμάνα Μαρία.

Εμφάνιση Μαρίας: θεωρώ πως ηλικιακά είναι πάνω από 40 ετών, ύψος γύρω στο 1.60 χωρίς τα τακούνια, μελαψή με κοντό μαλλί με φράντζα, προβληματική οδοντοστοιχία, τατουάζ στο δεξί αστράγαλο και πλάτη, σάπιο μικρό βυζί και συμπαθητικό κώλο.

Όσον αφορά την απόδοσή της στο γαμήσι, προσωπικά θα τη χαρακτήριζα ως αδιάφορη. Ανύπαρκτα προκαταρκτικά, μου πέρασε καπότα σε μισοσηκωμένο πούτσο και ξεκίνησε μια μέτρια πίπα, χωρίς καθόλου περιποίηση της ευρύτερης περιοχής. Το μόνο θετικό ήταν ότι είχε λάβει καλή θέση και με άφηνε να χαϊδεύω το μουνί της ελεύθερα. Με τα πολλά ο πούτσος μου κατάφερε να αιματωθεί επαρκώς, οπότε με δική της πρωτοβουλία ήρθε καβάλα. Το μουνί της οφείλω να ομολογήσω πως είχε πολύ καλή αίσθηση, τύλιξε δυνατά τον πούτσο μου. Λόγω της στενότητας η κίνησή της δεν ήταν και η καλύτερη, ίππευε με πολύ χαλαρούς ρυθμούς. Στην αρχή την άφησα να το πάει όπως θέλει αυτή, βλέποντας όμως πως δεν υπήρχε από τη μεριά της διάθεση για επιτάχυνση την άρπαξα και τη γύρισα σε ιεραποστολικό, όπου ανέλαβα εγώ τα ηνία. Στην αρχή ξεκίνησα χαλαρά, αλλά συνέχισα με βαθιές διεισδύσεις, όπου διαπιστώθηκαν καλά ανοίγματα από την πλευρά της. Από συμμετοχή τίποτα το ιδιαίτερο, οφείλω όμως να ομολογήσω πως παρόλο που φαινόταν σε κάποια διαστήματα να πονάει ήταν πολύ τίμια και δεν γκρίνιαξε ούτε στιγμή. Την πιτσίλισα σε πισωκολλητό, όπου έκατσε καλά και έφαγε αδιαμαρτύρητα γερό σφυροκόπημα.

Εν ολίγοις, η Μαρία είναι μια ακόμη πόρνη από τις πολλές του Μεταξιού, με μέτρια εμφάνιση και μέτριες υπηρεσίες. Προσωπικά δε θα την ξανατιμήσω.

Χρόνος παραμονής της Ζωής στο δωμάτιο 8 λεπτά.

Τιμή 10 ευρώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 20, 2014
Όνομα κοπέλας
Μαρία
duskolieggrafi
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
203
Likes:
5.131
Πόντοι:
17.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tsitsibirdis, prontifix, anoixtiri και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού