Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.2 162 10
Μπουρδέλα
186564
Γενική βαθμολογία
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Την είσοδο στο, άδειο από κόσμο, σκοτεινό σαλονάκι αυτού του υπερυψωμένου ισόγειου μπουρδέλου την έκανα στην αρχή της χθεσινοαπογευματινής τσάρκας μου.
Καθώς έμπαινα, άκουγα τον Κιάμο να «δηλώνει» πως τη δική του αρχή θα την έκανε «από Δευτέρα».
Σχεδόν αμέσως, απ' το κουζινάκι, εμφανίστηκε η υπηρεσία.
– Γεια σας.
Πίσω της ακολουθούσε η Σόνια.
– Καλησπέρα!
Μία πραγματικά καλλίκορμη, ξανθιά, νέα γυναίκα, με ίσιο μαλλάκι έως τους ώμους, σχετικά καλογραμμένο, φιλήδονο πρόσωπο, μικρό, ελαφρώς πεσμένο στήθος με μυτερές θηλές, ωραία καπούλια, ομορφοσχηματισμένα λεπτά πόδια.
– 10 ευρώ! Τσιμπουκάκι, μουνάκι, πισωκολλητό, 69, ανέφερε η τσατσά.
– Πάμε; ρώτησε η πόρνη.
– Ελα να περάσεις ωραία! συμπλήρωσε η υπηρεσία.
– Ευχαριστώ πολύ! είπα με χαμόγελο και κίνησα προς την εξώπορτα.
– Αυτό, ποτέ δεν περνάει! πρόλαβα ν' ακούσω την τσατσά να πληροφορεί τη Σόνια.
Μετά η πόρτα έκλεισε και δεν κατάφερα ν' ακούσω εάν εκείνη σχολίασε κάτι.
Επέστρεψα στο τέλος της τσάρκας.
Στον χώρο αναμονής-παρουσίασης κάθονταν δυο άτομα. Η υπηρεσία ερχόταν απ' τα ενδότερα. Κατευθείαν της έδωσα το ακριβές αντίτιμο.
– Α, πολύ ωραία! Ευθεία! μου έδειξε.
Περπάτησα μέχρι το τέλος του διαδρόμου και πέρασα σ' ένα ευρύχωρο, αλλά ψιλοάθλιο, δωμάτιο με βρώμικο (νερά) ξύλινο πάτωμα, ο φωτισμός του οποίου έδινε μία απόχρωση λαχανί στον χώρο.
Η Σόνια ήρθε μετά από 11 λεπτά.
– Γεια σου αγάπη, τί κάνεις; ενδιαφέρθηκε να μάθει.
– Καλά! της απάντησα ξαπλωμένος στο ψιλοβρώμικο σεντόνι.
– Καλά είσαι; θέλησε να «επιβεβαιώσει».
– Πολύ ωραία! υπερτόνισα.
– Πάντα καλά! μου χαμογέλασε.
Ολοτσίτσιδη, αλλά χωρίς να βγάλει τα διάφανα ροζ πορνοπάτουτσά της, με καπάκωσε και ξεκίνησε να φιλάει-γλείφει (επιφανειακά, στεγνά, αλλά συνάμα ερεθιστικά) το κορμί μου από τις θηλές μέχρι τους λοβούς των αυτιών, κάνοντάς μου ταυτόχρονα μαλακία. Χούφτωνα κι εγώ τον κώλο, τα μαλακά βυζάκια της, χάιδευα το «δροσερό» κορμάκι της, ενώ δεν παρέλειπα να δαχτυλιάζω και το ξυρισμένο μουνάκι της.
Μετά από λίγο μου φόρεσε, ωσάν κάλτσα, το προφυλακτικό και φέρνοντας το αιδοίο και το όμορφο κωλοτρυπιδάκι της ελάχιστους πόντους από τη μούρη μου (δεν την έγλειψα) άρχισε το «τρομπόνι».
Σλουρπ, σλουρπ, σλουρπ!
Το οποίο διήρκεσε αρκετά˙ δυο τρία λεπτά μες το νερό!
Καύλωσα όμως για τα καλά, με αποτέλεσμα το κάτω-πάνω που της έκανα, στη στάση της γελαδάρισσας, να ήταν από τα πιο δυνατά που έχω κάνει τους τελευταίους μήνες! Ακόμα πονάνε οι βουβώνες μου! Και λόγω της «αγυμνασιάς» βέβαια...
«Παίξαμε» και ιεραποστολικά –με τις αδύνατες κοπέλες πάντα το απολαμβάνω– συμμετέχοντας μ' εκατέρωθεν φιλάκια-γλειψιματάκια και δυνατές παλινδρομήσεις από μέρους μου!
Στο πισωκολλητό-γονατιστό, η πίσω όψη της ομοίαζε με βιολοντσέλο (όπως άλλωστε και σε πολλές άλλες), έτσι καθώς «στένευαν» τα πλευρά στη μέση και από 'κεί «άνοιγαν» οι λαγόνες! Εχυσα σ' εκείνη τη στάση.
Λίγο πριν την είχε φωνάξει η τσατσά.
Καλή περίπτωση μου φάνηκε η Σόνια, εμφανίσιμη και συμμετοχική στο ερωτικό παιχνίδι, κάνει το 10άρικο (μεγάλο μέρος του μεροκάματου για κάποιους) να πιάνει τόπο. Από 'κεί και πέρα ο χώρος θα μπορούσε να ήταν καθαρότερος και η υπηρεσία πιο συγκρατημένη στις αντιδράσεις της.
Καθώς έμπαινα, άκουγα τον Κιάμο να «δηλώνει» πως τη δική του αρχή θα την έκανε «από Δευτέρα».
Σχεδόν αμέσως, απ' το κουζινάκι, εμφανίστηκε η υπηρεσία.
– Γεια σας.
Πίσω της ακολουθούσε η Σόνια.
– Καλησπέρα!
Μία πραγματικά καλλίκορμη, ξανθιά, νέα γυναίκα, με ίσιο μαλλάκι έως τους ώμους, σχετικά καλογραμμένο, φιλήδονο πρόσωπο, μικρό, ελαφρώς πεσμένο στήθος με μυτερές θηλές, ωραία καπούλια, ομορφοσχηματισμένα λεπτά πόδια.
– 10 ευρώ! Τσιμπουκάκι, μουνάκι, πισωκολλητό, 69, ανέφερε η τσατσά.
– Πάμε; ρώτησε η πόρνη.
– Ελα να περάσεις ωραία! συμπλήρωσε η υπηρεσία.
– Ευχαριστώ πολύ! είπα με χαμόγελο και κίνησα προς την εξώπορτα.
– Αυτό, ποτέ δεν περνάει! πρόλαβα ν' ακούσω την τσατσά να πληροφορεί τη Σόνια.
Μετά η πόρτα έκλεισε και δεν κατάφερα ν' ακούσω εάν εκείνη σχολίασε κάτι.
Επέστρεψα στο τέλος της τσάρκας.
Στον χώρο αναμονής-παρουσίασης κάθονταν δυο άτομα. Η υπηρεσία ερχόταν απ' τα ενδότερα. Κατευθείαν της έδωσα το ακριβές αντίτιμο.
– Α, πολύ ωραία! Ευθεία! μου έδειξε.
Περπάτησα μέχρι το τέλος του διαδρόμου και πέρασα σ' ένα ευρύχωρο, αλλά ψιλοάθλιο, δωμάτιο με βρώμικο (νερά) ξύλινο πάτωμα, ο φωτισμός του οποίου έδινε μία απόχρωση λαχανί στον χώρο.
Η Σόνια ήρθε μετά από 11 λεπτά.
– Γεια σου αγάπη, τί κάνεις; ενδιαφέρθηκε να μάθει.
– Καλά! της απάντησα ξαπλωμένος στο ψιλοβρώμικο σεντόνι.
– Καλά είσαι; θέλησε να «επιβεβαιώσει».
– Πολύ ωραία! υπερτόνισα.
– Πάντα καλά! μου χαμογέλασε.
Ολοτσίτσιδη, αλλά χωρίς να βγάλει τα διάφανα ροζ πορνοπάτουτσά της, με καπάκωσε και ξεκίνησε να φιλάει-γλείφει (επιφανειακά, στεγνά, αλλά συνάμα ερεθιστικά) το κορμί μου από τις θηλές μέχρι τους λοβούς των αυτιών, κάνοντάς μου ταυτόχρονα μαλακία. Χούφτωνα κι εγώ τον κώλο, τα μαλακά βυζάκια της, χάιδευα το «δροσερό» κορμάκι της, ενώ δεν παρέλειπα να δαχτυλιάζω και το ξυρισμένο μουνάκι της.
Μετά από λίγο μου φόρεσε, ωσάν κάλτσα, το προφυλακτικό και φέρνοντας το αιδοίο και το όμορφο κωλοτρυπιδάκι της ελάχιστους πόντους από τη μούρη μου (δεν την έγλειψα) άρχισε το «τρομπόνι».
Σλουρπ, σλουρπ, σλουρπ!
Το οποίο διήρκεσε αρκετά˙ δυο τρία λεπτά μες το νερό!
Καύλωσα όμως για τα καλά, με αποτέλεσμα το κάτω-πάνω που της έκανα, στη στάση της γελαδάρισσας, να ήταν από τα πιο δυνατά που έχω κάνει τους τελευταίους μήνες! Ακόμα πονάνε οι βουβώνες μου! Και λόγω της «αγυμνασιάς» βέβαια...
«Παίξαμε» και ιεραποστολικά –με τις αδύνατες κοπέλες πάντα το απολαμβάνω– συμμετέχοντας μ' εκατέρωθεν φιλάκια-γλειψιματάκια και δυνατές παλινδρομήσεις από μέρους μου!
Στο πισωκολλητό-γονατιστό, η πίσω όψη της ομοίαζε με βιολοντσέλο (όπως άλλωστε και σε πολλές άλλες), έτσι καθώς «στένευαν» τα πλευρά στη μέση και από 'κεί «άνοιγαν» οι λαγόνες! Εχυσα σ' εκείνη τη στάση.
Λίγο πριν την είχε φωνάξει η τσατσά.
Καλή περίπτωση μου φάνηκε η Σόνια, εμφανίσιμη και συμμετοχική στο ερωτικό παιχνίδι, κάνει το 10άρικο (μεγάλο μέρος του μεροκάματου για κάποιους) να πιάνει τόπο. Από 'κεί και πέρα ο χώρος θα μπορούσε να ήταν καθαρότερος και η υπηρεσία πιο συγκρατημένη στις αντιδράσεις της.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 17, 2014
Όνομα κοπέλας
Σόνια
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Μαΐου, 2014
+1 για την κριτική σας, κ. Φανούρη Τζούρα, μαζί με την δημόσια απολογία μου για παλαιότερο ατυχές σχόλιό μου.
blizardeye
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1