Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 190 10
Μπουρδέλα
289596
Γενική βαθμολογία
5.9
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Βραδακι τεταρτης και οπως εκανα γυρα φυλης και περιξ ειπα να περασω με την Νικα ενα μιλφ με σχετικα καλη εμφανιση μιας και την βλεπω συχνα αλλοτε Διδυμου20 αλλοτε Αγκυρας σημερα ειπα να περασω μαζι της μετα απο αρκετο καιρο.Λεω ας της δωσω αλλη μια ευκαιρια ηθελα να δω αν βελτιωθηκε καθολου γιατι παλιοτερα ειχα περασει πολυ μετρια ηταν ξεπετα.Ετσι λοιπον δινω το 20ευρω στην τσατσα και μετα απο λιγο ερχεται η Νικα εμφανως πεσμενη σε εμφανιση εχει χαλαρωσει αρκετα η επιδερμιδα της και εχει κανει κοιλια.Ο χρονος δειχνει οτι ειναι αμειλικτος,γενικα ηταν χαμογελαστη και ευδιαθετη οποτε ξεκινησε με καποια χλιαρα προκαταρκτικα χαδια ισπανικο και στη συνεχεια μου περναει καποτα και κανει ενα ανεκτο ψιλοκαλο τσιμπουκι με λιγο δοντι και χερι,δαχτυλο στο μουνι της δεν δεχεται παντως.Μετα ανεβαινει απο πανω μου ενω επιανα την πεσμενη κολαρα της και τα μικρα αλλα φυσικα βυζια της.μετα την γυριζω σε ιεραποστολικη θεση οπου ακολουθησε σφυροκοπημα και το τελος δεν αργησε να ερθει το μουνι της ειχε καλη αισθηση δεν ηταν κουβας.Γενικα ηταν μια μετρια καταθεση μετα απο καιρο με την Νικα που μπορω να πω οτι ηταν λιγο βελτιωμενη στη συμετοχη σε σχεση με το παρελθον δεν εδειξε σημαδια βιασυνης τωρα μελλοντικα ισως ξαναδοκιμασω μαζι της σιγουρα θα περασει καιρος αυτα απο μενα καλες καταθεσεις να εχετε
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 14, 2014
Όνομα κοπέλας
Νίκα
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Οχι, δεν νομίζω...