Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 97 10
Γενική βαθμολογία

8.9
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
ΈρωταςΈρωταςΈρωταςΈρωτας
Καλημέρα λατρεμένοι μου φίλοι.......
Χωρίς λόγιες παρεμβάσεις θά προσπαθήσω νά ξεφύγω άπο τήν διακαή μου επιθυμία να μη χρωστώ στο αντικείμενο των πόθων μου παρά στον έρωτά του για μένα και στην ελεύθερη βούλησή του, κατ έμέ λοιπόν έκείνο που περισσότερο μέμφεται στήν διαφορετικοτητά μου, είναι περισσότερο το άναιτιολόγητο της ηδονής, ή ασέλγεια στην ήδονή ή αναζήτηση τής ηδονής, παρά ο άντρικός έρωτας., καί έτσι είχα πάντα στήν σκέψη μου ώς πυξίδα ότι ώσαν έραστής της ομορφιάς ότι νιώθω έρωτα για κάθε πλάσμα έξαιρετικό καί με υπέροχα φυσικά χαρίσματα, χωρίς να μέ σταματάει καμιά διαφορά φυλετικού χαρακτήρα..........
Ετσι λοιπόν δέν θά έκφράσω τόν έρωτά μου για τόν Γανυμήδη , άλλά θά άκολουθήσω χνάρι για νά βρεθώ στη λεωφόρο της άκολασίας καί της πληρωμένης ηδονής....
Χωματιανού 11..........
Δούλευε ή Μαρία.''''''
Η Μαρία δούλευε καί στό Βέργας 3........
Ένα κορίτσι που το συνοδεύει μόνο πληθώρα άριστων κριτικών καί εντυπώσεων από συναγωνιστές καί φίλους .......
Πρόκειται για ένα κορίτσι ιδιαίτερης όμορφιάς, καστανά μαλλιά μέχρι λίγο κάτω από τους ώμους, καφετί μάτια εκφραστικότατα και ωραίο πρόσωπο γενικά.
Κορμί λαμπάδα με ένισχυμένο φυσικό στήθος 2άρι τούμπανο, επίπεδη γυμνασμένη κοιλιά , ώραία καλλίγραμμα πόδια καί πίσω όψη έκπληκτική........... δύναμη !!!!!!!
Αγέρωχος, στητός και καλοσχηματισμένος κώλος,,,,,,,,,,,
Χωρίς δευτερη σκέψη καταθέτω τό άντιτημο τών 20 ευρώ στήν ευγενέστατη κυρία Βαλεντίνα και βαδίζω στά ένδότερα ......... τρίτο δωμάτιο στό βάθος τού δαιδαλώδους διαδρόμου....... τό δωμάτιο πεντακάθαρο μέ παντόφλες , πετσέτούλα , μωρομάντηλα , νιπτήρα καί ζεστό νεράκι.........
Σχεδόν από πίσω ήρθε καί ή Μαρία , καθώς άνταλάξαμε έκατέρωθεν διάφορες φιλοφρονήσειις για τό πόσο όμορφος είμαι (πώ πώ ΕΠΑΡΣΗ ) ΞΕΚΉΝΗΣΕ Η ΜΑΧΗ....
Την φέρνω κοντά μου, καί αρχισα να τη φιλάω, στο λαιμό, στα μάγουλα, μέ κείνη να ανταποδίδει με τη σειρα της.
Της έβγαλα το σουτιένι καί έπιασα στα χέρια μου το στήθος της καί με προκαλούσε να παίξω.
Οι ρώγες της δέχτηκαν τα φιλία μου, τα ρουφηγματα μου καί τα παιχνιδια της γλώσσας μου.
Κατεβηκα πιο χαμηλά, της έβγαλα το κόκκινο στρινγκακι της καί περιποιηθηκα για αρκετή ώρα το πεντακάθαρο αίδοίο της.
Σειρα είχε δικιά της περιποίηση προς έμένα, με ώραίο στοματικό, γλύψιμο καί ρουφηγμα μέ κυκλικές κινήσεις καί βαθιές διεισδύσεις στο στομα της .
Με δική μου προτροπή, φοράω προφυλακτικό και τη φέρνω κοντά μου καί ξεκιναμε σε στάση λωτού, με αργή καί παθιαρικη κίνηση, κουνηματα καί πολλά φιλιά μέ πνιχτες άνάσες.
ΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελοΜετατροπή τού λωτού ύστερα σέ cowgirl κλεμένο αυτό άπό τόν τριμέγιστο CHEYEEN , με εκείνη να άνεβοκατεβαίνει με μανία στο πεος μου καί έγω να χουφτωνω καί να παίζω με το όμορφο στήθος της.
Γύρισμα στα 4, με δυνατή καί γρήγορη διείσδυση, με ωραία θέα του του κωλου της.
Μετά απο κανένα τρίλεπτό σφυροκόπημα γύρισμαί ιεραποστολικά, μετα απο λίγο τελείωσα μέσα της με τελευταία εικονα τα ομορφα ματια της.............
Η Μαρία αξίζει μια δοκιμη γνωρίζοντας ότι δε θα κλαψετε τα λεφτα σας μιας καί ειναι πολύ γλυκιά, καί δε θα βιαστεί να σας ξεπεταξει...............ΈρωταςΈρωταςΈρωταςΈρωταςΈρωτας

Αύτά τά πολύ ΟΛΙΓΑ φίλοι μου γιά τήν κορασσσσίδα Μαρία !!!!.........
Βέβαια λατρεμένοι μου φίλοι ή δική μου κρίση είναι ή ώς άνω διά τήν συνευρεση..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 05, 2014
Όνομα κοπέλας
Μαρία
amjik
Τιμημένος
61
Πόντοι:
22.785
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 PSAXTIRI, spipis71, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Μαΐου, 2014
Εξαιρετικό το δοκίμιό σας, Κύριε!!! +1. Εύγε!
08 Μαΐου, 2014
+1... "3 στους 8 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική"
09 Μαΐου, 2014
Θα συμφωνήσω ότι η Μαρία είναι κορμάρα αλλά και φιλότιμη που ΤΙΜΑ τα χρήματα που παίρνει.
09 Μαΐου, 2014
+1 θετική.....ΨΟΦΑΣ ΜΩΡΗ ΚΟΥΦΑΛΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ....ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ? Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4