Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 81 10
Μπουρδέλα
117592
Γενική βαθμολογία
5.4
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Η Ναντια ειναι μια μελαχρινη κοπελα με μακρυ μαλλι , σχετικα ομορφο προσωπο , σωμα με πιασηματα και αξιολογο φυσικο στηθος.Ειναι 19 χρονων και δηλωνει ''Ελληνιδα''.Ηταν βαμμενη και αρκετα περιποιημενη.Εχει ενα μικρο ταουαζ στο χερι και ενα πιο μεγαλο χαμηλα στο ποδι.Πληρωσα την τσατσα και περασα στο δωματιο που ειναι κατω απο το μεσο ορο της περιοχης.Ξαπλωσα στο κρεβατι και μετα απο λιγο ηρθε η κοπελα.Εβγαλε τον στηθοδεσμο της και το στρινγκακι και ξαπλωσε διπλα μου.Μου εγλειψε λιγο τα βυζακια μου με το στοματακι της που ειχε κραγιον.Μετα μου περασε προφυλακτικο και ξεκινησε μια μετρια πιπα με πολυ χερι.Εγω επαιζα με το χερι μου με το υγρο μουνακι της.Της ειπα να σταματησει να χρησιμοποιει το χερι και την γυρισα σε 69 . Εχει ωραιο μουνακι αν και ξεχειλωμενο.Ηταν καθαρο παντως και μυριζε ωραια.Καυλωσα πολυ σε αυτην την σταση.Αυτη με πιπωνε χρησιμοπιωντας παλι πολυ το χερι.Ολο αυτο κρατησε ομως λιγο.Σταματησε και με ρωτησε πως θελω να ξεκινησουμε το σεξ.
Την εβαλα σε ιεραποστολικη σταση και ξεκινησα να τη γαμαω σε αργους ρυθμους.Η κοπελα παντως εχει πολυ ομορφα ματια.Εγω εγλειφα το ωραιο στηθος της και το λαιμο της.Αυτη ομως δεν συμμετειχε καθολου.Για αυτο τη γυρισα σε πισωκολητο.Σχετικα καλο στησιμο απο μερους της και αυτη να κουνιεται προς τα πισω.Αυτη ομως ειχε συνεχεια σκυμμενο το κεφαλι προς τα κατω.Τριτη σταση με αυτην απο πανω.Ηθελα να τελειωσω με αυτην απο πανω.Στην ιππασια ομως δεν το το κατεχει.Εκεινη την ωρα η τσατσα φωναξε στο 8λεπτο! Η Ναντια ομως δεν της απαντησε για να ειμαι ακριβοδικαιος. Καποια στιγμη εκει που ανεβοκατεβαινει η πουτσα βγηκε.Την ειχα βαρεθει που δεν συμμετειχε κατα τη διαρκεια του σεξ και ηθελα να δωσω τελος στη συνευρεση.Την εστησα παλι στα τεσσερα και ξεκινησα ενα γρηγορο σφυροκοπημα μεχρι να χυσω.Η κοπελα ντυθηκε , με χαιρετησε και αποχωρησε.
Συμπερασματικα , η Ναντια ειναι ενα φρεσκο νεαρο πιπινι με σχετικα ομορφο προσωπο αλλα μετριο σωμα.Δηλαδη δεν ειναι για τους λατρεις των μοντελακηδων.Ειναι προθυμη σε αλλαγη στασεων αλλα διεκρινα μια βιασυνη εκ μερους της , χωρις βεβαια να σου λεει ξεκαθαρα να τελειωσεις.Επισης στα αρνητικα ηταν η μικρης διαρκειας πιπα της.Μια τυπικη σπερματοεκκενωση που εγινε λογω των ελαχιστων επιλογων της μεταμεσονυχτιας βαρδιας.Γενικα δεν ειχε την συμμετοχη που θα ηθελα εγω.Ελπιζω να σας βοηθησα!
Την εβαλα σε ιεραποστολικη σταση και ξεκινησα να τη γαμαω σε αργους ρυθμους.Η κοπελα παντως εχει πολυ ομορφα ματια.Εγω εγλειφα το ωραιο στηθος της και το λαιμο της.Αυτη ομως δεν συμμετειχε καθολου.Για αυτο τη γυρισα σε πισωκολητο.Σχετικα καλο στησιμο απο μερους της και αυτη να κουνιεται προς τα πισω.Αυτη ομως ειχε συνεχεια σκυμμενο το κεφαλι προς τα κατω.Τριτη σταση με αυτην απο πανω.Ηθελα να τελειωσω με αυτην απο πανω.Στην ιππασια ομως δεν το το κατεχει.Εκεινη την ωρα η τσατσα φωναξε στο 8λεπτο! Η Ναντια ομως δεν της απαντησε για να ειμαι ακριβοδικαιος. Καποια στιγμη εκει που ανεβοκατεβαινει η πουτσα βγηκε.Την ειχα βαρεθει που δεν συμμετειχε κατα τη διαρκεια του σεξ και ηθελα να δωσω τελος στη συνευρεση.Την εστησα παλι στα τεσσερα και ξεκινησα ενα γρηγορο σφυροκοπημα μεχρι να χυσω.Η κοπελα ντυθηκε , με χαιρετησε και αποχωρησε.
Συμπερασματικα , η Ναντια ειναι ενα φρεσκο νεαρο πιπινι με σχετικα ομορφο προσωπο αλλα μετριο σωμα.Δηλαδη δεν ειναι για τους λατρεις των μοντελακηδων.Ειναι προθυμη σε αλλαγη στασεων αλλα διεκρινα μια βιασυνη εκ μερους της , χωρις βεβαια να σου λεει ξεκαθαρα να τελειωσεις.Επισης στα αρνητικα ηταν η μικρης διαρκειας πιπα της.Μια τυπικη σπερματοεκκενωση που εγινε λογω των ελαχιστων επιλογων της μεταμεσονυχτιας βαρδιας.Γενικα δεν ειχε την συμμετοχη που θα ηθελα εγω.Ελπιζω να σας βοηθησα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Μαΐου, 2014
"Ελληνίδα" από αλβανούς γονείς...
cretan_nudist
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1