Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 71 10
Μπουρδέλα
78523
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Μπηκα στο σαλονι του εν λογω οικου και η τσατσα ανακοινωσε απλο προγραμμα και σταση 69 για την ιεροδουλη του οικου.Μετα απο λιγο εμφανιστηκε η Αννα.Προκειται για μια μελαχρινη γυναικα με μακρια μαλλια , σχετικα ομορφο προσωπο και σωμα με πιασηματα.Το προσωπο της εχει Αλβανικα χαρακτηριστικα.Φορουσε μαυρο σουτιεν και μαυρο στρινγκακι.Πληρωσα την τσατσα και περασα στα πορνοενδοτερα.Το δωματιο ειναι κατω απο το μεσο ορο της περιοχης.Γδυθηκα και ξαπλωσα στο κρεβατι που ηταν σαν φουσκωτο! Μετα απο λιγο ηρθε η ορεξατη Αννα.Ειχε μαζεψει τα μαλλια της με ενα μαυρο κοκκαλακι.Οταν εβγαλε το σουτιεν εμφανιστηκαν τα μικρα πεσμενα της βυζακια , με ξενερωσε λιγο αυτο.Αλλα το σωμα της ειναι σχετικα καλο.Εχει λιγο κοιλιτσα αλλα ο κωλος της δεν εχει κυτταριτιδα.Μου εκανε κοπλιμεντο για το μοριο μου και καθησε πανω μου και αρχισε να γλυφει τα βυζακια μου αργα και αισθησιακα.Εγω την χουφτωνα και μετα ηρθε η σειρα μου να της γλυψω τα βυζακια.Αυτη εδειχνε να της αρεσει.Μου περασε προφυλακτικο και ξεκινησε μια μετρια πιπα.Κρατουσε την πουτσα απο την βαση της και την ρουφουσε με το στοματακι της.Την επαιζε και λιγο με το χερι της αλλα υστερα απο προτροπη μου σταματησε να χρησιμοποιει το χερι της.Γλυψιμο αρχιδιων αρνηθηκε ευγενικα.Μου εκανε αρκετη ωρα στοματικο σεξ.
Οταν σταματησε την πιπα ηθελε να ανεβει απο πανω μου αλλα εγω τη γυρισα σε πισωκολλητο.Καλο στησιμο απο μερους της και εγω τη γαμουσα σε αργους ρυθμους.Αυτη εδειχνε να το απολαμβανει.Εγω κατεβαινα χαμηλα και της εγλυφα τον λαιμο.Δευτερη σταση πισωκολλητο για να βλεπω την καυλοφατσα της.Εχει ωραια προστυχα ματια.Αυτη με ειχε πιασει με ποδια της και με τα χερια της και δεν μπορουσα να κανω πολυ βαθιες διεισδυσεις.Ενιωθα λιγο λες και με ειχε πιασει χταποδι.Της ειπα να παρει τα ποδια αλλα αυτη δεν το εκανε.Δεν ηθελα να δοκιμασω αλλη σταση.Ηθελα να χυσω βλεποντας την καυλοφατσα της.Ανεβασα ρυθμο και αρχισα να την γαμαω πιο δυνατα.Αυτη εβγαζε αληθινα βογγητα και οταν αρχισα να χυνω με πηρε μεσα στην ζεστη αγγαλια της.Εχυνα και της εγλυφα τον λαιμο και αυτη με κρατουσε στην αγγαλια της.Μετα η κοπελα ντυθηκε , μου ειπε οτι αναμενει να με ξαναδει και απο αποχωρησε απο το δωματιο.
Συμπερασματικα , προκειται για ενα μιλφακι μετριας εμφανισης που κανει απλο προγραμμα.Σταση 69 δεν δοκιμασα γιατι το μουνακι της δεν ηταν φρεσκοξυρισμενο.Ειναι ομως χαμογελαστη και ευδιαθετη μεσα στο δωματιο.Ειναι προθυμη σε αλλαγη στασεων και δεν εδειξε σημαδια βιασυνης.Ελπιζω να σας βοηθησα!
Οταν σταματησε την πιπα ηθελε να ανεβει απο πανω μου αλλα εγω τη γυρισα σε πισωκολλητο.Καλο στησιμο απο μερους της και εγω τη γαμουσα σε αργους ρυθμους.Αυτη εδειχνε να το απολαμβανει.Εγω κατεβαινα χαμηλα και της εγλυφα τον λαιμο.Δευτερη σταση πισωκολλητο για να βλεπω την καυλοφατσα της.Εχει ωραια προστυχα ματια.Αυτη με ειχε πιασει με ποδια της και με τα χερια της και δεν μπορουσα να κανω πολυ βαθιες διεισδυσεις.Ενιωθα λιγο λες και με ειχε πιασει χταποδι.Της ειπα να παρει τα ποδια αλλα αυτη δεν το εκανε.Δεν ηθελα να δοκιμασω αλλη σταση.Ηθελα να χυσω βλεποντας την καυλοφατσα της.Ανεβασα ρυθμο και αρχισα να την γαμαω πιο δυνατα.Αυτη εβγαζε αληθινα βογγητα και οταν αρχισα να χυνω με πηρε μεσα στην ζεστη αγγαλια της.Εχυνα και της εγλυφα τον λαιμο και αυτη με κρατουσε στην αγγαλια της.Μετα η κοπελα ντυθηκε , μου ειπε οτι αναμενει να με ξαναδει και απο αποχωρησε απο το δωματιο.
Συμπερασματικα , προκειται για ενα μιλφακι μετριας εμφανισης που κανει απλο προγραμμα.Σταση 69 δεν δοκιμασα γιατι το μουνακι της δεν ηταν φρεσκοξυρισμενο.Ειναι ομως χαμογελαστη και ευδιαθετη μεσα στο δωματιο.Ειναι προθυμη σε αλλαγη στασεων και δεν εδειξε σημαδια βιασυνης.Ελπιζω να σας βοηθησα!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 03, 2014
Όνομα κοπέλας
Άννα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού