Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 92 10
Γενική βαθμολογία

7.6
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η Γιάννα είναι παλιά γνώριμη, από Φωκαίας. Κάποια στιγμή την έκανε για πατρίδα, αλλά ξαναγύρισε. Η πίπα και το γλυφοκώλι της είναι από άλλο πλανήτη. Πήγα, λοιπόν, στοχευμένα σήμερα μπας και τη βρω, για να θυμηθώ τα παλιά.

Όλες οι πουτάνες έχουν φοβερή μνήμη. Κανονικά ο κόσμος δεν πρέπει να λέει «έχεις μνήμη ελέφαντα», αλλά «έχεις μνήμη πουτάνας». Η καριόλα με θυμόταν, αν και έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που τη γάμησα.

Επιθετική είσοδος στο δωμάτιο, με γλωσσόφιλα, πιπίλισμα στις ρώγες και φιλιά σε όλο το σώμα. Πίπα με φοβερό ρυθμό, γλύψιμο αρχιδιώνε και σήκωμα ποδιών για γλυφοκωλάδα. Γλύφει απίστευτα η Ουκράνα! Δεν αφήνει εκατοστό της περιοχής που να μην γλύψει. Όσοι είστε ευαισθητοκαύληδες προσοχή να μη χύσετε στο φτερό.

Αφού άντεξα, άνοιξα ιεραποστολικά τα πόδια της και την άρχισα στο σφυροκόπημα. Εκεί μου τα χάλασε λίγο, γιατί δεν έκανε καλό άνοιγμα ποδιών. Την καθοδήγησα και το διόρθωσε. Δυνατό ιεραποστολικό γαμήσι, με γλωσσόφιλα και τη Γιάννα να με τραβάει να τη γαμήσω πιο δυνατά. Δεν άντεξα πολύ και έχυσα μεγάλη ποσότητα σπέρματος στην καπότα.

Όπως ξεμπουκώναμε παλιά με τη Σόνια – «γλύφει αρκιντάκι» από την Αλκιβιάδου, έτσι και η Γιάννα προτείνεται για άγριο ξεμπούκωμα των φορτωμένων καυλιάρηδων.

Καλά να περνάμε Κουλ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 05, 2014
Όνομα κοπέλας
Γιάννα
Invisible Man
Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
164
Πόντοι:
21.265
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, ZeroTolerance

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Μαΐου, 2014
Θα με κανεις να απω Μεταξουργείο μετα απο πολλά χρόνια....
Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο

+1 απο εμενα.
04 Μαΐου, 2014
φιλε crazy Ivan δεν ξερω εγω ειμαι πολυ επιφυλακτικος γιατι νομιζω οτι η Γιαννα εχει μια τακτικη ξεπετας η οποια ειναι με το μπαινει δωματιο να καταβροχθιζει την πουτσα αμεσως ωστε να αποφευγει προκαταρκτικα τωρα οτι ειναι ωραια κοπελα αυτο ειναι γεγονος αλλα αν ειναι με το που μπει δωματιο να ανοιγει την καποτα και να ρωταει πως θες τσιμπουκι με η χωρις το παιχνιδι ειναι χαμενο>ετσι μου ειχε ξηγηθει παλια στη φωκαιας τωρα αν εχει αλλαξει προς το καλιτερο δεν ξερω ισως μια δοκιμη ακομα θα με πεισει+1 για την ωραια κριτικη
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2