Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 362 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Θα είμαι σύντομος γιατί δε μου αρέσει να γράφω πολλά. Για αρχή, θα πω πως το πρωκτικό και το 69 τα είπε η τσατσά, δεν τα έκανα για να σας πω ΣΙΓΟΥΡΑ ότι τα κάνει η κοπέλα. Τα υπόλοιπα, που αναγράφονται στις υπηρεσίες παρακάτω, τα κάνει. Δηλαδή, το μόνο που ΔΕΝ κάνει ( και ρώτησα ) είναι τελειωτικό στο στόμα. Επίσης, στο parking έβαλα 4 γιατί είναι κόλαση να βρεις να παρκάρεις αυτοκίνητο εκεί. Αντιθέτως, οι συγκοινωνίες βολεύουν πολύ, εγώ έτσι πήγα. Αλλά ας περάσουμε στο ψητό.
Η Ισαβέλλα είναι 20-φεύγα με 30-κάτι, μακρύ ίσιο μαλλί και αρκετά ωραίο πρόσωπο. Από σώμα, γύρω στο 1.70 και αρκετά γεμάτη αλλά έχει αρκετά σφικτό πωπό και σφριγηλό στήθος μετρίου μεγέθους, χωρίς σιλικόνη. Δε μου αρέσει να περιγράφω τί κάνω στο δωμάτιο γι' αυτό περιοριστείτε στα εξής :

- Είχε πάρα πολύ όρεξη και ενέργεια κατά τη διάρκεια της πράξης και οι φωνές/ήχοι που έβγαζε ήταν πολύ... ερεθιστικοί.
- Τα προκαταρκτικά έγιναν χωρίς βιασύνη και με πολύ τέχνη.
- Γενικά, δε βιάστηκε καθόλου, έδειξε πως θέλει να ευχαριστήσει τον πελάτη. Και σκεφτείτε πως περίμεναν κι άλλοι,και δεν εννοώ πως περίμεναν στο σαλόνι αλλά σε δωμάτια, το είδα όταν βγήκα.

Τόσο η κοπέλα όσο και ο χώρος ήταν πολύ καθαρά. Το μόνο "αρνητικό" που έχω να πω είναι πως το στοματικό της δε συγκρίνεται με της Ανδριάννας, η οποία είναι κανονικά πρωινή στο συγκεκριμένο μαγαζί.

Αυτά τα ολίγα, ελπίζω να βοήθησα τους συναγωνιστές.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 05, 2014
Όνομα κοπέλας
Ισαβέλλα
Ενεργό Μέλος
12
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού