Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 126 10
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Την είδα την Αλεξάνδρα και μου άρεσε, για την περιοχή πολύ καλή εμφάνιση, σώμα όμορφο, πρόσωπο γλυκό, στηθάκια 2,5αρια καλοσχηματισμένα ... έκανα να βγω έξω με τον κόσμο μια και ήμουν στην αρχή της βόλτας, ένας πάκης έμεινε στην θέση του και τότε αυτή του έβγαζε την γλώσσα κοροιδευτικά.
Πέρασα στο απέναντι μαγαζί κοιτώντας μία ευτραφή νεαρά και αντιπαραβάλλοντας τους όγκους κυτταρίτιδας που είχα μπροστά μου με το πλάσμα που είδα πριν σε συνδυασμό με την παιχνιδιάρικη διάθεση (λόγω γλώσσας στον πάκη) έκανα μεταβολή και ξαναμπήκα.
Στο δωμάτιο αναμονή 3' και να σου η Αλεξάνδρα - είχε βάλει και σουτιέν ενώ στο σαλονάρισμα πριν ήταν γυμνόστηθη. Γθύδηκε ρώτησε όνομα και καταγωγή και μόλις απάντησα πετάει ένα νιάου. Διαβασμένος από τον κ. Φανούρη λέω εντάξει λίγο νιαουρίζει ... αρχίζει σφικτές αγκαλιές, νιάου, φιλιά, χάδια - όπου καλά πολύ καλά πάμε σκέφτομαι - οπότε πετάει την πρώτη δαγκωνιά στο μάγουλο.
Αιφνιδιάστηκα και πόνεσα μέχρι να αντιδράσω να'σου και η δεύτερη λαιμό. Τραβήχτηκα γιατί δεν θέλω σημάδια και όρμησα για αντίποινα στήθος πιπίλισμα χάδια παντού και τότε άρχισε μία συνεχής πάλη. Δαγκωνίτσες αυτή φιλιά εγώ αλλά η κατάσταση ξέφυγε. Άρχισε να κολλάει το στόμα της πάνω μου φυσάει και βγάζοντας ήχο κλανιάς ! Εκοψε το νιάου και έλεγε "τίγκρη" δείχνοντας μου τα σεντόνια που είχαν τίγρες. Εκατσε ανάσκελα και ξάπλωσα πάνω της συνεχίζοντας το παιχνίδι και προσπαθώντας να μην ακουμπήσω χωρίς καπότα το μουνί της κάτι που δεν φαινόταν να την πολυνοιάζει. Εγλειψα φίλησα κορμί κοιλιά χάιδεψα μουνάκι χόρτασα ...
Το παιχνιδάκι μου τον είχε κάνει κάγκελο οπότε μου την φόρεσε και μπήκα μέσα της - η πίπα παραλήφθηκε σιγά μην της τον έδινα θα μου τον έκοβε στην μέση.

Εκεί χάλασε η μαγεία γιατί η μάχη συνεχίστηκε - με δάγκωσε τουλάχιστον 7-8 φορές στα μάγουλα 2-3 στο κούτελο (!!!) και 4-5 στην παλάμη η μία πολύ δυνατή όταν της την έβαλα στο στόμα για να κόψει να λέει συνέχεια "τίγκρη" ... Το αιμάτωμα ακόμη το έχω στην παλάμη μου ...
Μέσα σε αυτό το εμπόλεμο περιβάλλον έχυσα έχοντας καταπιπιλίσει στα ομολογουμένως όμορφα στήθη της, χουφτώνωντας το κωλαράκι της, χαιδεύοντας το κορμάκι της.

Δεν ξέρω αν θα προτιμούσα να ήταν έπιπλο ή juke box που ήταν σήμερα ... πάντως συμμετοχή δεν είχε. Εκανε ότι σαχλαμάρα μπορούσε για να με ξενερώσει ... ή είναι απλώς βλαμμένη ?

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 05, 2014
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
free
Ανώτερος
150
Πόντοι:
6.925
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Μαΐου, 2014
φανταζεσαι να σου δαγκονε το πουτσο Μεγάλο χαμόγελο
02 Μαΐου, 2014
+1...Χαμόγελο

"Άρχισε να κολλάει το στόμα της πάνω μου φυσάει και βγάζοντας ήχο κλανιάς" !

Γλώσσα
02 Μαΐου, 2014
Σας ενημέρωσα ποιά ήταν. Αφού πάτε αδιάβαστοι, ας προσέχατε. . . . . .Γερο-μύστης
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3