Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 166 10
Μπουρδέλα
214217
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Τετάρτη απόγευμα στις 18.20. Την Μελίνα την είχα πετύχει πρίν μια εβδομάδα και την έψαχνα .Στην πρωινή μου βόλτα η υπηρεσία μου είπε ότι θα δουλεύει το απόγευμα. Έτσι επέστρεψα το απόγευμα. Την Μελίνα την πήρα πρώτη φορά σε μπουρδέλο αλλά όχι και πρώτη φορά γενικά…Πρώτη φορά την πήρα σε Μασατζήδικό , στο seven massage πριν πέντε μήνες περίπου , ενώ πρίν δούλεψε ακόμα Λυκαβηττού και Ομήρου. Πρόκειται για μία ξανθιά μιλφογκίλφ με καταγωγή από διάφορα μέρη αλλά περισσότερο είναι Ρωσίδα , 41 ετών .Με κανονικό σώμα πολύ καλό για την ηλικία της με 2.5άρια βυζιά. Δεν της είπα ότι την ξέρω από μασάζ και ότι την έχω πάρει(της το είπα αφού τελειώσαμε) γιατί ήθελα να δώ πώς θα είναι σε απλό μπουρδέλο. Ήρθε στο δωμάτιο χαμογελαστή και άρχισε να ρωτάει διάφορα , ενώ είχε πιάσει τον πούτσο μου με το χέρι της και τον έπαιζε. Ανέβηκε από πάνω μου και άρχισε να με φιλάει στον λαιμό , ύστερα μόνο με την γλώσσα της με έγλυψε στα πλευρά και πιο χαμηλά στα μπούτια , πήρε προφυλακτικό να το ανοίξει για να μου το φορέσει και της είπα ότι θέλω χωρίς , αφού με καθάρισε με μωρομάντιλο άρχισε να γλύφει αρχικά τον κορμό και καταμηκός τον πούτσο μου αργά αργά , έκανε πέρασμα από τα αρχίδια και μέτά πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της ανεβάζοντας και στροφές , την έφερα σε στάση 69 όπου έγλυψα λίγο το μουνάκι της και μετά έπαιζα με αυτό με τα δάχτυλα μου , αυτή συνέχιζε την πίπα η οποία ήταν αρκετά καλή. Πέρασμα προφυλακτικού και πρώτη στάση στα τέσσερα , καλή στάση σώματος , άρχισα να την παίρνω πισωκολλητά αλλά όταν ανέβασα λίγο ρυθμούς , δεν μου είπε τίποτα αλλά την είδα να κουράστηκε(ίσως και επειδή έχει συνέχεια δουλεία και πηγαίνει από το ένα δωμάτιο στο άλλο), αλλαγή στάσης σε ιεραποστολικό όπου μετά από μερικά λεπτά τελείωσα. Στο δωμάτιο έκατσα σχεδόν 15 λεπτά και πέρασα καλά. Μετά της είπα ότι την γνωρίζω και τα είπαμε για κάνα 5λέπτο.
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Μαΐου, 2014
Αυτο περιμενα να διαβασω κριτικη απο σημαντικο στελεχος για να την επισκεφτω θα ειναι στους επομενους στοχους μου+1
E
erastis01
02 Μαΐου, 2014
κλείδωσε...
Panas1980
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2