Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 166 10
Γενική βαθμολογία

6.9
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Για την Μαρια ειχα διαβασει απο τον φιλο Πυραυλο που εκανε ενα σχολια για τα αξιολογα βυζομπαλα που εχει
ετυχε λοιπον σε πρωινη τσαρκα μαζι του να την πετυχω πρωινη στο σπιτακι της Διδυμου, μιας και ελειπε για τις διακοπες του Πασχα και απο οτι φαινεται εχει επιστρεψει στον αγωνα
Αν και συνηθως ειναι στις απογευματινες βαρδιες στο αδερφο μαγαζι της οδου Αλκαμενους, για καλη μου τυχη την βρηκ απρωινη στην Διδυμου.
Μαζι της δουλεευε ι αλλη Σοβιετικη μιλφ η μουναρα Συλβια με το κοντο ξανθο μαλλι. Το συγκεκριμενο σπιτι καθως φαινεται φερνει εργαζομενες μονο πρωην Σοβιετικες μιλφ και για αυτο φαινεται δεν στεριωσε εκει και η Ρουμανα Ιζαμπελα.
Τεσπα να κανω μια περιγραφη της Μαριας,
Σχετικα ψιλη , αδυνατη, με αδυνατα ισια ποδια, καρε μαλλι καστανο, καπως σκουροχρωμη επιδερμιδα.
Ηλικια σιγουρα 40+ και προσωπο καπως αδιαφορο που σε καμια περιπτωση δεν φανερωνει σλαβικα χαρακτηριστικα. Εχει περισσοτερο μεσογειακο προσωπο, παροτι Ρωσιδα.
Το μεγαλο της ατου ειναι τα 3αρια και βαλε φυσικα βυζια που εχει τα οποια τονιζονται ιδιαιτερα απο το γεγονος οτι εχει αδυνατο σωμα. Ωραια βυζια που φαινοντουσαν ακομα πιο σεξι μεσα απο το φανελακι-διχτυ που φορουσε.
Στο σαλονι βγαινει χαμογελαστη και με σχετικη αυτοπεποιθηση.
Στα του δωματιου ξεκιναει με φιλια στο σωμα και ομολογουμενως ξερει να γλειφει πολυ καλα και να χρησιμοποιει γενικοτερα καλα την γλωσσα της. Γλειφει που ωραια και το οργανο και την υπολοιπη περιοχη και αν εισαι καθαρος κανα ακα στοματικο.
Στο σεξ δεν βιαζεται προσπαθει να σε ικανοποιησει και να σε χαλαρωσει, και στα 4 που την εστησα εγω στηθηκε υποδειγματικα με καλο σπασιμο της λεκανης , χωρις να κλεβει. Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι πως ενω ειχε λιγη κρεμα στον κολπο της, ο κολπος της ειχε παρα πολυ καλη αισθηση και ηταν αρκετα στενος, πραγμα που βοηθαει πολυ σε μια καλη εκτονωση.
Επισης να τονισω οτι ειναι πολυ καθαρη.
Το μονο που με χαλασε λιγο ηταν οι πολλες κραυγες που εβγαζε, αλλα για να ειμαι δικαιος σε καμια περιπτωση δεν το παραεκανε και δεν ηταν ενοχλητικη.
Μια καλη επιλογη για τους μιλφακηδες που θα εκτιμησουν ιδιαιτερα τα ομορφα στηθη της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 26, 2014
Όνομα κοπέλας
Μαρία
ZeroTolerance
Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
492
Πόντοι:
42.697
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 MIG-35, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, CHRIS1971 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Απριλίου, 2014
καλή και ενδιαφέρουσα επιλογή , την τίμησα πρόσφατα http://www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/alkamenous-113/#jr_review_42863
+1(1/1)
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1