Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 301 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μιλάμε για ένα κοριτσάκι, 1.50, με λίγη κοιλίτσα, 2αρι βυζί και όμορφα χαρακτηριστικά προσώπου. Το μπουρδέλο είχε συνολικά 3 κοπέλες, αλλά αυτή ήταν η μοναδική στο σαλόνι που χαμογελούσε αμήχανα, σχεδόν παιδικά. Αυτό με καύλωσε και αποφάσισα να περάσω.

Μέχρι να γδυθώ και να πλύνω την πούτσα μου, μπήκε και το κοριτσάκι. Έβγαλε τις γόβες, με αγκάλιασε και αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα στο όρθιο, χωρίς να κάνει προσπάθεια να τα αποφύγει. Ξαπλώσαμε στο κρεβάτι και αγκαλιασμένοι συνεχίσαμε για λίγο το μπαλαμούτιασμα. Με ρώτησε αν θέλω πίπα χωρίς λάστιχο και αφού απάντησα θετικά, μου σκούπισε το καυλί με μωρομάντηλο και μου έκανε μια μέτρια πίπα, χωρίς βιασύνη, με χέρι στην αρχή, αλλά κατόπιν παρότρυνσης το έβγαλε.

Την ξάπλωσα για την αγαπημένη μου ιεραποστολική στάση, της έβγαλα το ροζ στριγκάκι, άνοιξε τα μικροσκοπικά ποδαράκια της και της το έχωσα. Την αγκάλιασα σφιχτά και γαμηθήκαμε για αρκετή ώρα σα ζευγαράκι. Δεν ήθελα να αλλάξω στάση, οπότε την τράβηξα στην άκρη του κρεβατιού, με εμένα όρθιο να συνεχίζω το ιεραποστολικό μου γαμήσι, ώσπου έχυσα με δύναμη. Με σκούπισε, σουλούπωσε το κρεβάτι, σαν καλή νοικοκυρούλα και αποχώρησε δίνοντας μου ένα ωραίο γλωσσόφιλο.

Καλά να περνάμε. Κουλ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Άννα
Invisible Man
Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
164
Πόντοι:
21.265
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, ZeroTolerance

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Απριλίου, 2014
Μπράβο φίλε +1 από εμένα! Η κριτική σου αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα!
26 Απριλίου, 2014
+1=3 ψυχρέ και αδυσώπητε επιβήτορα νεανίδων!Σπασίκλας
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2