Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 65 10
Μπουρδέλα
88274
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Η επισκεψη εγινε πριν κατι περισσοτερο απο δεκα ημερες και δυστυχως δεν θυμαμαι ονομα κοπελας. Απο τους τελευταιους οικους που επισκεφτηκα μετα απο τσαρκα με συναγωνιστη το καινουργιο αυτο μπουρδελο τηρει τις Μεταξενιες προδιαγραφες οντας ομως πανω απο το μεσο ορο των αγαπημενων μας τρωγλων αφου ειναι καινουργιο και φυσικα ειναι θεμα χρονου να σμπαραλιασει και να γινει ενα με τα παραδιπλα αχουρια με τις ξεραμενες χυσιες στον τοιχο. Η τσατσα ψαρωμενη δεν ηξερε καλα καλα το προγραμμα και το διαβαζε απο χαρτι. Με εφτιαξε αυτο και περασα με την σιτεμενη ρωσικης καταγωγης μεγαλοκοπελα η οποια εχει πολυ μετρια εμφανιση αλλα οι βυζαρες της ("τα πεπονια μου" οπως τα αποκαλει η ιδια) ηταν αρκετες για να μου φερουν στο μυαλο τις αντιστοιχες της "κυριας Πετροπουλου" που πρωταγωνιστει στο "Ρετιρε της Καβαλας" (Cine-Pik, 1986) μια απο τις αγαπημενες μου καλτ τσοντες, και ετσι πληρωσα και περασα στο αξιοπρεπες δωματιο. Εμφανιση κοπελας νταρντανοειδης, με μαλλια ξανθα μεχρι τους ωμους. Να με συγχωρεσουν οι συναγωνιστες αλλα δεν θυμαμαι ονομα αν και μου το ειπε.
Στα του αγωνα, μπαινοντας και μετα απο καποια δευτερολεπτα κουβεντας οπου απαιτησα να βγαλει το φωσφοριζε διχτυωτο που φοραει, περνει θεση στο κρεβατι με μωρομαντυλο ετοιμη να σκουπισει το πουλι μου. Της ειπα οτι δεν θελω ακαποτο αλλα μπορει να σκουπισει αν θελει τους ηδη πεντακαθαρους ορχεις μου ωστε να αφοσιωθει εκει. Το εκανε, αρχισε το τρομπονι οπου και συνεχισε αφοτου ξαπλωσα. Περασματα απο αρχιδια κτλ ολα μια χαρα οπου και την εβαλα απο πανω για να ασχοληθω με τα βυζια της. Εκει δεν θα ελεγα οτι ειναι καλη αλλα τουλαχιστον δεν δυσανασχετουσε με τις συνεχομενες μαλλαξεις. Επομενη σταση η ιεραποστολικη οπου εβγαζε κραυγουλες και η αισθηση του μουνιου της ηταν αρκετα ικανοποιητικη. Μετα απο κανενα 2λεπτο της εκανα γνωστες τις προθεσεις μου να τελειωσω στο στομα της. Μου ειπε πως δεν κανει τελειωτικο, και εγω με απολυτη φυσικοτητα απαντησα οτι σε εμενα θα κανει γιατι ειναι "αλλο εγω" Το τελος ηρθε με λιγες ριπες στο στομα και στο σαγωνι της και την ακρη της γλωσσας της στη βαλανο μου. 1-2 λεπτα μετα το γωστο post-sex social time μεχρι να ντυθει να με ευχαριστησει και να φυγει. Συνολικος χρονος στο δωματιο απο την εισοδο της 10 λεπτα. Η τσατσα χτυπησε δυο φορε στο 7λεπτο και 10λεπτο μου ειπε καθως ντυνοτανε αλλα δεν ακουσα τιποτα. Θα ξεψαρωσει σιγα σιγα. Παρκινγκ μοτο. Μπορει να ξανατιμηθει.
Στα του αγωνα, μπαινοντας και μετα απο καποια δευτερολεπτα κουβεντας οπου απαιτησα να βγαλει το φωσφοριζε διχτυωτο που φοραει, περνει θεση στο κρεβατι με μωρομαντυλο ετοιμη να σκουπισει το πουλι μου. Της ειπα οτι δεν θελω ακαποτο αλλα μπορει να σκουπισει αν θελει τους ηδη πεντακαθαρους ορχεις μου ωστε να αφοσιωθει εκει. Το εκανε, αρχισε το τρομπονι οπου και συνεχισε αφοτου ξαπλωσα. Περασματα απο αρχιδια κτλ ολα μια χαρα οπου και την εβαλα απο πανω για να ασχοληθω με τα βυζια της. Εκει δεν θα ελεγα οτι ειναι καλη αλλα τουλαχιστον δεν δυσανασχετουσε με τις συνεχομενες μαλλαξεις. Επομενη σταση η ιεραποστολικη οπου εβγαζε κραυγουλες και η αισθηση του μουνιου της ηταν αρκετα ικανοποιητικη. Μετα απο κανενα 2λεπτο της εκανα γνωστες τις προθεσεις μου να τελειωσω στο στομα της. Μου ειπε πως δεν κανει τελειωτικο, και εγω με απολυτη φυσικοτητα απαντησα οτι σε εμενα θα κανει γιατι ειναι "αλλο εγω" Το τελος ηρθε με λιγες ριπες στο στομα και στο σαγωνι της και την ακρη της γλωσσας της στη βαλανο μου. 1-2 λεπτα μετα το γωστο post-sex social time μεχρι να ντυθει να με ευχαριστησει και να φυγει. Συνολικος χρονος στο δωματιο απο την εισοδο της 10 λεπτα. Η τσατσα χτυπησε δυο φορε στο 7λεπτο και 10λεπτο μου ειπε καθως ντυνοτανε αλλα δεν ακουσα τιποτα. Θα ξεψαρωσει σιγα σιγα. Παρκινγκ μοτο. Μπορει να ξανατιμηθει.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Απριλίου, 2014
Την ξέρετε την Κυρία Πετροπούλου? - Την ξέεερουμε, την ξέεερουμε. -Ε τι την ξέρετε? Μήπως την έχετε πάρει κιόλας?
papazits
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1