Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 214 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μπηκα στο σαλονι του εν λογω οικου.Δουλευαν η Αλεξανδρα και η Φλωρη.Διαλεξα την πρωτη.Η Αλεξανδρα ειναι μια νεαρη ξανθια κοπελα με σχετικα ομορφο προσωπο και αδυνατο σωμα.Το προσωπο της εχει λιγο αγρια χαρακτηριστικα και εχει ενα μικρο τατου πισω στην πλατη της.Πληρωσα την τσατσα και περασα στα πορνοενδοτερα.Το δωματιο ειναι απο τα καλυτερα στην περιοχη.Ξαπλωσα στο κρεβατι και εβλεπα μια αδιαφορη τσοντα που επαιζε στην τηλεοραση.Μετα απο λιγο ηρθε η ευδιαθετη κοπελα και ξαπλωσε διπλα μου.Ανταλαξαμε καποιες φιλοφρονησεις εκατερωθεν και η Αλεξανδρα ξεκινησε να μου γλυφει αισθησιακα τα βυζακια μου.Με ρωτησε αν θελω ελευθερο στοματικο.Της απαντησα αρνητικα.Γενικα με ενδιαφερει μονο το ελευθερο στοματικο τελειωτικο.Επαιξε λιγο με το χερι της με την πουτσα μου και περασε το προφυλακτικο.Ξεκινησε μια μετρια πιπα και εκανε προσπαθειες να την παρει βαθια στο στοματακι της.Επισης εγλειφε με την γλωσσα της το κεφαλι της πουτσας.Οταν σταματουσε την πιπα μου εγλειφε τα μπαλακια μου.Στην αρχη με πονεσε λιγο γιατι τα ρουφηξε δυνατα , αλλα μετα βελτιωθηκε και με καυλωσε απιστευτα! Τα γλυφει αρκετα καλα! Μου εκανε αρκετη ωρα στοματικο σεξ.Εγω παραλληλα την χουφτωνα και της εβαζα δαχτυλο στο μουνακι και στην κωλοτριπιδα της χωρις κανενα παραπονο εκ μερους της.
Πρωτη σταση ιεραποστολικο.Το μουνι της ειναι σχετικα στενο , καθαρο και ελαφρως ξεχειλωμενο.Παντως ειχα καλη αισθηση οταν την γαμουσα.Αυτη ξεκινησε να με γλωσσοφιλιαζει χωρις να το εχω ζητησει εγω.Γλωσσοφιλιαζομασταν παθιασμενα και εγω τη γαμουσα δυνατα! Αυτη με προετρεπε να της σκισω το μουνι! Οταν σταματουσαμε να φιλιομαστε εγω της γλυφα το λαιμο και τα βυζια.Αυτη επισης μου εγλυφε τα βυζακια μου.Αν και περνουσα καλα , δεν ηθελα να ολοκληρωσω σε αυτην την σταση.Ηθελα να δοκιμασω το απιστευτο κωλαρακι της.Βγηκα απο μεσα της και η κοπελα αρχισε παλι να με πιπωνει και να μου γλυφει τα αρχιδια.Μετα στηθηκε στα τεσσερα και ξεκινησε να τον βαζει στο κωλι της.Δυσκολευτηκα να μπω μεσα της αλλα τελικα τα καταφερα.Ξεκινησα να την γαμαω και αυτη επαιζε με το μουνακι της για παρτι μου.Μετα απο λιγο ηρθε πανηγυρικα το τελος στο κωλαντερο της.
Συνοψιζοντας προκειται για μια γυναικα που δινει γλωσσοφιλα , δηλαδη προτεινεται στους λατρεις του gfe.Επισης γλυφει μπαλακια , δεν βιαζεται στο δωματιο και προσπαθει να ικανοποιησει τον πελατη.Δηλαδη το τιμαει το εικοσαρικο! Σας την συστηνω ανεπιφυλακτα! Ελπιζω να σας βοηθησα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 21, 2014
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
388
Likes:
8.910
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Απριλίου, 2014
Ακριβως ετσι εχουν τα πραγματα.Πολύ σωστη κριτικη.+1
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1