Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 140 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Επίσκεψη κατά τις 8 στο συγκεκριμένο σπιτάκι, την είχα δεί την Ντενίζα, είχα διαβάσει τα όσα έγραφαν οι συνάδελφοι και με το που λέει η τσατσα το όνομά της, χωρίς να έχει εμφανιστεί πέρασα κατευθείαν μέσα. Ήταν άδειο βλέπετε και λέω κάτσε μην γεμίσει και δεν φάμε απόψε. Από συμπεριφορ΄΄α η κοπέλα είναι ότι καλύερο έχω πετύχει ποτέ σε μπουρδέλο. Με το που μπήκε, ήταν χαμογελαστή, με ρώτησε όνομα και άρισε να με φιλά, πίσω από τα αυτιά, στο λαιμό, στο στήθος, με κάθησε στο κρεβάτι με χάιδεψε, μου φόρεσε το σκούφο και άρχισε την πιπα. Αν εξερέσεις ότι ρούφαγε και έγλυφε τα μπαλάκια, δεν ήταν κάτι το εκπληκτικό. Αξιοπρεπέστατη βέβαια. Μετά 2λέτου, σκαρφαλώνει από πάνω, και ξεκινάει ωραίο κούνημα. Σε λιγάκι μου ζήτησε να την πάρω στα τέσσερα όπου και κατέθεσα.

Στα συν: συμπεριφορά, ελεθερία πιασιμάτων, σωματάκι (εκπληκτικό στήσιμο στα 4)

Στα μείον: Ηλικία 30-35, ξεχειλομένο μουνάκι. Είναι της μόδας οι κολποπλαστικές, ας κάνει κάτι.

Το κακό που κάνουμε όλοι στη Ντενίζα είναι ότι προσφέρει εκπληκτικές υπηρεσίες, χωρίς όμως να είναι θεά, ενώ εμείς την έχουμε απομυθοποιήσει. Με αποτέλεσμα όποιος πάει να του φαίνονται υπερβολικά αυτά που λέμε. Αξίει και με το παραπάνω επίσκεψη, γιατί τιμά τα λεφτά που πέρνει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 10, 2008
Όνομα κοπέλας
Ντενίζα
Σεβαστός
61
Πόντοι:
2.062
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού