Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 126 10
Γενική βαθμολογία

7.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Αφού είχαμε "οργώσει" όλους τους οίκους Φυλής...Διδύμου...Φωκαίας κτλ...πήραμε την απόφαση να πάμε και Μεταξουργείο (αφού κουμπώσαμε από 2 σουβλάκια,χωρίς κρεμμύδι Γλώσσα )...με διάφορους χύστες...Χαμόγελο
Φτάσαμε πάνω στην αλλαγή βάρδιας...(πάντα είναι καλό αυτό)...με αποτέλεσμα όλες οι κορασίδες να είναι σε καλό mood...
Μόλος μπήκαμε στον οίκο που βρίσκεται αριστερά η γνωστή τσα2 μας παρουσίασε το απίστευτο πιπίνι Λάουρα... Σεληνιάστηκα επιτόπου ο μύστης Μεγάλο χαμόγελο ...και με ρώτησε η τσα2 αν περάσω δωμάτιο...
Ήθελα να δω και μερικές ακόμα...και της είπα ότι θα επιστρέψω - όπως και έκανα - .

Αφού είπαμε να καθαριστεί πριν έρθει δωμάτιο - λόγω 69 - ...πέρασα στα ενδότερα...
Οι καύλες βάρεσαν κόκκινο ενώ περίμενα να έρθει το μωρό...και ευτυχώς δεν άργησε... Είχε πιασμένα τα μαλλάκια της,πράγμα που αναδείκνυε το όμορφο πρόσωπο της...
Έχει πολύ καθαρό λευκό δέρμα...τα βυζάκια της είναι σούπερ στητά...και δεν υπάρχει ίχνος κυτταρίτιδας!

Αφού με χαιρέτησε ξάπλωσε και άρχισε να φυλάει το λαιμό και το στήθος μου...εγώ συγχρόνως της έτριβα μουνάκι-πίσω τρυπούλα...
Πέρασμα προφυλακτικού...με το στόμα - δεν το περίμενα - και ξεκίνημα ενός σχετικά καλού τσιμπουκιού...
Ζήτησα να την γλύψω εγώ με τη σειρά μου...αφού μου είπε να μην την γλύφω δυνατά...Χμμμ;

Είχε φτάσει η ώρα για σεξ...και χωρίς να αλλάξει θέση,ξεκίνησα ιεραποστολικό... Καλή αίσθηση,χωρίς χρήση κρέμας και ωραίοι αναστεναγμοί από με΄ρους της...
Αρκετή ώρα σε αυτή την στάση...με εμένα να είμαι καυλωμένος φουλ...
2η και τελευταία στάση,πισωκολλητό...με ωραίο στήσιμο και αυξημένους ρυθμούς...
Μετά από λίγο ήρθε το τέλος...

Συμπέρασμα.

Για Μεταξουργείο και μόνο 10€,δεν είχα πολλές απαιτήσεις από ένα τέτοιο μωράκι...και μόνο που το έχεις μπροστά σου αξίζει...
Δεν κάνει τίποτα εξωπραγματικό,αλλά τίμησε τα λίγα χρήματα που πήρε με το παραπάνω...Κατσικογάμης
Αν βελτιωθεί λίγο μπορεί να σταθεί και καλύτερα...

Αυτά τα λίγα κύριοι,καλά να περνάμε...δεδομένων των συνθηκών!Κουλ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 12, 2014
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Υπηρεσίες
Τιμημένος
123
Πόντοι:
3.090
Ανάφερε αυτήν την κριτική