Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 164 10
Μπουρδέλα
203153
Γενική βαθμολογία
3.3
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
1.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
.......ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!!!!!Γυρισα πριν απο λιγο απο Φυλης 67 ητανε μια ξανθια ρουμανα απο οτι μου ειπε με σκουλαρικι πιρσινγκ ονοματι Τζενιλντα-Ζελιλντα καπως ετσι..Μου εδωσε καποια γλωσσοφιλα στο σαλονι προτου μπω και συνεχιστηκαν και μεσα οπου τη Γαμησα σε ιεραποστολικη σταση.Την ωρα που ντυνομουνα μου λεει το εξης και Τρελαθηκα..Την αλλη φορα που θα ερθεις θα το κανουμε Ακαποτα!!!!-Της λεω Πιπα εννοεις;;-Oχι Γαμησι μου λεει χωρις προφυλακτικο..δεν θες μου λεει;;-Παγωσα προς στιγμη και μετα της λεω ΟΚ!!!!-και μου λεει ελα αυριο αν ειναι..........ΜΑΚΡΙΑ!!!!!!!!παιζει να κουβαλαει τιποτα Αρρωστειες για να μου λεει τετοιες Μαλακιες!!!!
Διαγραμμένο μέλος 86473
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Απριλίου, 2014
Τζανίνα την λενε και με σκαλωσεις πολυ με το θεμα του ακαποτου.εχω μπει και εγω αρκετες φορες μαζι της στο παρελθον.Σιγουρα μια που υποτιθεται προσεχει την υγεια της δεν προτεινει ακαποτο.Εκτος και αν δεν φοβαται τιποτα και ισχυει αυτό που λέμε ...ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται!!!Οριστικό μαυρο στην κοπελα απο μένα!
therion1985
09 Απριλίου, 2014
Ειναι ωραιο μουνι τυπε \;;
ISINAS
09 Απριλίου, 2014
ελπίζω να μην κάνεις πλάκα...αυτό είναι πολύ σοβαρό...
lagonisian
09 Απριλίου, 2014
+ 1 απο μένα ! δυστυχώς δεν είναι το μοναδικό κρούσμα πλέον για να κρατήσουν τον πελάτη ή να προσελκύσουν νέους κάποιοι καί κάποιες θα μεταχειρίζωνται όλα τα κόλπα θεμιτά καί αθέμιτα , κανενός υπεύθυνου όμως δεν ιδρώνει το αυτί !
DON GIOVANNI
10 Απριλίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Τι Πλακα ρε φιλε..παιζουνε με αυτα τα πραγματα;;Εγω ενημερωσα ως Οφειλα και ο καθενας ασ Πραξει οπως του 'Κοβει'!!!
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 86473
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5