Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 115 10
Γενική βαθμολογία

7.4
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
όταν η καύλα βαράει κόκκινο η λύση είναι μια,

έτσι εντελώς τυχαία βρεθήκαμε με τον kervera να τσαρκαρουμε μεταμεσονύχτια στην Φυλής,
λόγο της αλλαγής βάρδιας οι στόχοι λίγοι και οι καλές επιλογές ακόμα λιγοτερες για τα δικά μου γούστα,

έτσι επέλεξα την Πατρίτσια, ένα ρουμανάκι ξανθό petit αδυνατούλη, με μικρό βυζάκι, και όμορφο μουτράκι,

ένα κοριτσάκι σκέτη γλυκα, που ήμουν σίγουρος πως δεν θα μου έβγαζε τα τρελα κέφια στο κρεβάτι, αλλα κάτι με έσπρωχνε προς το δωμάτιο,

πριν προλάβω καλά καλά να γδυθώ και να ξαπλώσω, και ενώ νόμιζα πως ήταν δωμάτιο την ακούω στο σαλόνι και μπαίνει μέσα με ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στο προσωπάκι της,
κάθεται στο πλάι μου γδύνεται, και αρχίζει να με γλύφει στον λαιμό, επικεντρώθηκε κυρίως στο στήθος μου, και έκανε και μερικά περάσματα από την κοιλια, ενώ όταν την βόλευε τα χερια της άρπαζαν το εργαλείο,

μετά από λίγο πέρασμα προφυλαχτικού για στοματικό,
που με εξέπληξε καθώς το περίμενα τυπικό, και διεκπεραιωτικό, αλλα ήταν παρα πολύ καλο με καλή αίσθηση, σε σημείο που αν ήταν ακα, θα είχα θέμα

αρκετές προσπάθειες για deap thoat, το έσφιγγε το στοματάκι της πάνω στο εργαλείο, και την γλωσσίτσα της καλά την δούλευε,

και ήρθε η ώρα για sex
με τα λίγα Ελληνικά της μου λέει
πως θες;

της λέω έλα από επάνω, που ήρθε με ευχαρίστηση σε όρθια στάση, με αρκετά καλο ρυθμό, μικρές εναλλαγές σε πιο έντονο,
και με εμενα να παίζω με τα βυζακιά της.

Δεύτερη στάση την βάζω στο πλάι, που έτσι μικροκαμωμένη που είναι το απόλαυσα, την έκανα ότι ήθελα, ποτε της σήκωνα το πόδι, ποτε την έφερνα πιο κοντά μου, πολύ καλή συμμετοχη και από την Πατρίτσια χωρίς να δυσανασχέτηση σε μια στάση που εμενα μου αρέσει πολύ,

και για τελείωμα στα τέσσερα με καλο στήσιμο που όταν βρήκα της θέση που με βόλευε ανέβασα ρυθμό και το τέλος ήταν μιραίω

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 07, 2014
Όνομα κοπέλας
Πατρίτσια
Μέλος
83
Πόντοι:
96
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού