Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 179 10
Γενική βαθμολογία

5.5
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
χώθηκα σ'αυτόν τον εξίσου παρακμιακό οίκο , αντίκρυσα την ζάνα που ήταν βαμμένη σαν κλόουν , οπότε πληρούσε τα παρακμιακά κριτήρια μου και την έκλεισα για μια εκκένωση.
στο άλλο δωμάτιο πριν απο μένα ,την έκλεισε και ένας χοντρός καραφλός , σκατοπρόσωπος γέρος και γώ απο το άλλο δωμάτιο άκουγα τις σεξουαλικές τους περιπτύξεις.
ο γέρος κάθησε κανά τέταρτο στο δωμάτιο γιατί δεν μπορούσε να εκκενώσει καθόλου και η ζάνα απηυδυσμένη σηκώθηκε κ'έφυγε και μπήκε στο δικό μου δωμάτιο εκνευρισμένη.
ήμουν κουρασμένος και δεν ήθελα ιδιαίτερες παρατρίψεις , ήθελα απλά να χύσω και να φύγω.
η ζάνα πήρε στο στόμα της το γυμνό μου πέος και το έλειχε με μανία, πότε το όσχεο , πότε τις μηροβουβωνικές μου χώρες και πάλι ξανά το πέος μου.
η ζέστη απ'την απ'την σόμπα μου προκαλούσε δυσφορία , αλλά η ζάνη ήταν ακάθεκτη στο πεοκαθήκον της.
το ημίστυτο πέος μου , με γαργαλούσε , ένιωθα τις σπερμοκύστεις μου έτοιμες να εκκενώσουν
παρά την ανεπαρκή πεϊκή αιμάτωση ...
δεν μπορούσα να συκγρατηθώ και εξέκκρινα με πίεση τα σπερματικά υγρά μου στην στοματική της κοιλότητα, και κείνη με κοίταζε με τα έκπληκτα μάτια της, και συνέχισε να λείχει το πέος μου.
της ζήτησα συγνώμη για την σπερμοακράτειά μου , έφτυσε τα υγρά μου στον μπιντέ και μου χάρισε ένα ζεστό καθησυχαστικό χαμόγελο...
εξαφανίστηκα, και κάθησα μόνος σε μια συνωστισμένη καφετέρια, παρήγγηλα έναν καφέ και απολάμβανα ένα τσιγάρο , μειδιώντας με τις αλληλεπιδρώσες κρεατοκαταστάσεις της ανθρώπινης αγέλης που παρατηρούσα...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 05, 2014
Όνομα κοπέλας
Ζάνα
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
429
Πόντοι:
20.605
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Απριλίου, 2014
εξαφανίστηκα, και κάθησα μόνος σε μια συνωστισμένη καφετέρια, παρήγγηλα έναν καφέ και απολάμβανα ένα τσιγάρο , μειδιώντας με τις αλληλεπιδρώσες κρεατοκαταστάσεις της ανθρώπινης αγέλης που παρατηρούσα...
επος....+1 Κατσικογάμης
06 Απριλίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

μόνο αλληλεπιδρόντα κρέατα είμαστε φίλε dimmits, τίποτε άλλο ! Γερο-μύστης
22 Απριλίου, 2014
Για τον επιλογο σου, πηρες το +1 κι απο μενα!
Ωστοσο ρε φιλε, δεν την περιγραφεις πως ειναι.. Ηλικια; Κιλά; Εμφανιση;
Μονο το κλοουν, κραταω Γλώσσα
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3