Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 362 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
βραδυ σαββατου και η ωρα ηταν 22.15 χωρις να το σκεφτω και πολυ τα φερα απο εδω τα φερα απο κει εκανα μερικες γυρες πιο πριν και τελικα επελεξα για μια ακομα φορα το στανταρακι μου που εχω εδω και μια τριετια και δεν ειναι αλλη απο την γκρανυ πλεον Αλιονα.Ετσι λοιπον μπαινω στο διδυμου18 δινω το μπλε παραβολο και περιμενω στο δωματιο.Μετα απο κανα20λεπτο ερχεται η Αλιονα αρκετα ευδιαθετη και αρχιζει αμεσως δουλεια σε χαλαρους ρυθμους ηταν καπως κουρασμενη και μου εκανε λιγο ισπανικο τσιμπουκι πολυ καλο το οποιο προσφερει χωρις καποτα εγω ομως της ειπα να βαλει κανονικα δεν ειναι καιρος για πειραματα οποτε αφου ειχα φτιαχτει συνεχισε συνοπτικα και ανεβηκε για αρχη απο πανω μου και μετα απο λιγο την γυριζω σε ιεραποστολικη σταση οπου δεν αργησα να τελειωσω.γενικα ηταν αλλη μια συνηθισμενη καλη καταθεση συντομη με στανταρ αποδοση απο την αλιονα που παρα το γεγονος οτι εχει αδυνατισει αρκετα διατηρειται ακομα σε καλη κατασταση για την ηλικια της σιγουρα σε καποιους πλεον δεν κανει αισθηση να δοκιμασουν αλλα για οσους την εχουν γνωρισει μπορει να αποδωσει ακομα καλη συνεχεια συναδελφοι

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 29, 2014
Όνομα κοπέλας
Αλιόνα
Τιμημένος
146
Πόντοι:
1.456
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Μαρτίου, 2014
ΑΛΙΟΝΑ για δυνατούς παίχτες...Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1