Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 46 10
Μπουρδέλα
47635
Γενική βαθμολογία
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το βραδάκι στις 20.30 . Κατέβηκα και μπήκα στον οίκο , εμφανίστηκε μπροστά μου ένα μελαχρινό βυζοτούμπανο η Έλενα , Ρουμανάκι 20 χρονων όπως είπε , με κανονικό σώμα 3.5άρια βυζιά που ασφυκτιούσαν μέσα απο το σουτιέν που φορούσε , έχει και πιρσινγκ κάτω απο τα χείλη του στόματος της. Κοιτούσε δεξιά και αριστερά να δει την υπηρεσία και άρχισε να λέει το πρόγραμμα ,απλό πρόγραμμα και ισπανικό . Την ρώτησα μέχρι τι ώρα δουλεύει πιο πολύ για να καταλάβω αν μιλάει ελληνικά. Μέχρι τις 23.00 απάντησε , μέχρι 22.30 αποκρίθηκε η τσατσα εκείνη την ώρα ερχόμενη απο κάποιο δωμάτιο . Το σκέφτηκα λίγο αλλά έβγαλα λεφτά και πλήρωσα . Πέρασα στο δωμάτιο , μετά απο λίγο ήρθε και η ¨Έλενα , κάθισε στο κρεβάτι δίπλα μου χωρίς να κάνει κίνηση να βγάλει τα εσώρουχα της αλλά ούτε τα τακούνια και τις μαύρες γκέτες που φορούσε . Την πλησίασα και άρχισα να την χαϊδεύω στους ώμους ενώ ταυτόχρονα την φιλούσα στον λαιμό , της αφαίρεσα το στηθόδεσμο της και άρχισα να πιπιλάω τις ρόγες της και να χουφτώνω τις βυζάρες της . Δεν τραβιόταν αλλά δεν είχε και κάποια συμμετοχή . Ξάπλωσα και περίμενα να δω τι θα κάνει . Ανέβηκε απο πάνω μου μου έδωσε 2-3 φιλιά στο στήθος μου και μετά μου έκανε κάτι σαν ισπανική αλλά δεν το είχε. Την ξάπλωσα ανάσκελα και για λίγο έγλυψα το μουνάκι της. Πρέπει να είχαν περάσει 5 λεπτά όταν η τσα τσα χτύπησε την πόρτα.....Μού έτριβε τον πούτσο μέχρι που ήρθε σε στύση , πέρασμα προφυλακτικού. Η πίπα της ήταν καλή , με το χέρι σε βοηθητικό χαρακτήρα και βαθιά. Πρώτη στάση απο πάνω , την ανεβοκατέβαζα με τα χέρια μου ενώ οι βυζάρες της πάλλονταν αριστερά δεξιά. Δεύτερο χτύπημα πόρτας απο την τσατσα(μια κοντή ξανθιά ήταν). Αλλαγή στάσης και στήσιμο στα τέσσερα , ένα δυο λεπτά γαμήσι ακόμα και τελείωσα. Όχι τίποτα το ιδιαίτερο , πιο πολύ θα έλεγα μια τυπική κατάθεση σε ένα πιπίνι με ωραίο κορμί και βυζάρες και αυτό όλο. Στο δωμάτιο έκατσα σχεδόν 10 λεπτά , δύο χτυπήματα πόρτας και μάλιστα όταν βγήκα στο σαλόνι περίμενε μόλις ένας συναγωνιστής. Η τσα τσα πήγε να με ρωτήσει πως είδα την κοπέλα αλλά πριν ολοκληρώσει της είπα άσε την κοπέλα και σταμάτα να χτυπάς την πόρτα αφού δεν είχε και κόσμο, κάτι πήγε να πει αλλά λέγοντας ένα ξερό καλό βράδυ έφυγα πριν προλάβει να μιλήσει.
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού