Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 252 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Όταν πρόκειται για τη Μάγια,σόρρυ δε μπορώ να είμαι αντικειμενικός...είναι το αγαπημένο μου πιπίνι και περνάω πάντα καλά...
Έλειπε 6 μήνες όμως...είχα προσπαθήσει να την βρω ένα βράδυ στο x-Bar...αλλά έλειπε...
Στα στούντιο που εργάστηκε...όλοι είπαν ότι είναι ξεπέτα....δε λέει να ρισκάρεις 50€...
Ήμουν σίγουρος ότι θα επέστρεφε πάλι Φυλής,στο 20€ είναι ότι πρέπει το μωράκι...

Έκανα μια βόλτα,ανέβηκα και στον πάνω όροφο αλλά ο στόχος είχε κλειδώσει....Κατσικογάμης

Βγήκε φορώντας τα λαχανί εσώρουχα....και λίγο πιο αδύνατη....πράγμα που με καύλωσε...μιλάμε για πιο στυλιάρι από ποτέ.....Έρωτας
Αφού μιλήσαμε...λίγο...μου έδωσε ένα και καλά καυλωτικό - ελαφρύ χαστουκάκι στο μάγουλο...Γλώσσα
Είχε πολύ κόσμο...τα δωμάτια γεμάτα...αλλά πήραν δρόμο όλοι και άδειασε και δωμάτιο....Χαμόγελο

Πέρασα και έβγαλα τα ρούχα σε χρόνο ρεκόρ....σε μερικά λεπτά έφτασε και το μωρό....
-Που χάθηκες,μου λέει....
-Δεν χάθηκα ρε κούκλα,απάντησα....
Μου είπε ότι δεν κάνει 69 ΣΕ ΚΑΝΈΝΑΝ....ούτε γλωσσόφιλα πλέον...χεχεχεχεχέ...Γλώσσα

Μου έβγαλε το εσώρουχο...χουφτώνοντας το πέος μου....και μου δάγκωσε δυνατά το στήθος...είχε καύλες η μικρή....
Της είπα να την γλύψω...αλλά έκανε την δύσκολη....με άφησε να γλύψω μουνάκι,αλλά όχι όπως παλιά...... Άρχισε ένα τσιμπούκι με λίγο χέρι - το τράβηξα - και την έφερα από πάνω μου....πρώτη στάση...
Συνέχισε να δαγκώνει το στήθος μου ενώ της "έκλεψα"...κάποια φιλάκια (όχι γλωσσόφιλα)...και έγλυψα τις ρόγες της.....Μεγάλο χαμόγελο

2η και τελευταία στάση...στα όρθια...με το μωρό να σπρώχνει τον τοίχο... - δεν ξέρω αν αφήνει γενικά - ,την είχα δοκιμάσει και παλιά έτσι....πολύ καύλα....Κατσικογάμης
Είχα καυλώσει πολύ με το μωρό....όπως πάντα και δεν ήθελα άλλη στάση....έτσι τελείωσα εκεί....

Συμπέρασμα...

Επειδή τα είπα και με άλλο μέλος...πολύ σοβαρό...φαίνεται ότι η μικρή δεν έχει αλλάξει νοοτροπία...
Καταλαβαίνω τους "συναδέλφους" που έχουν φάει φόλα/ξεπέτα....η μικρή έχει τα "κουμπιά" της...τα οποία γνωρίζω μετά από τόσες συνευρέσεις μαζί της....
Εδώ εγώ παραλίγο να την πάταγα...φαντάζομαι τι παίζει με άλλους...
Έτσι δε μπορώ να σας πω ότι θα περάσετε καλά μαζί της....τέτοιο μωρό με 20€...όμως θα το ξαναπάρω εγώ προσωπικά...
Χρόνος παραμονής στο δωμάτιο,12 λεπτά...χωρίς χτύπημα πόρτας...
Καλά να περνάμε...Σπασίκλας

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 18, 2014
Όνομα κοπέλας
Μάγια
Τιμημένος
123
Πόντοι:
3.090
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Μαρτίου, 2014
ξεροχυνω με ''σερι'' κριτικων απο μπιλυ13....ωραιος κ φυσικα παντου +++Γερο-μύστης
27 Μαρτίου, 2014
ωραίος billy ... μου αρέσει που ήσουν και σίγουρος όταν θα ξανα ερχόταν Φυλής, εννοείται αυτό δεν ήθελε και πολύ σκέψη ...
28 Μαρτίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Thanks @Roumanolagnos1313 - @dimmits.....Κουλ
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3