Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 578 10
Γενική βαθμολογία

6.6
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Τσαρκα σε Φυλης-Φωκαιας με σκοπο την καταθεση σε κατι φρεσκο,κατι καινουργιο προς εμενα καθως ειχα βαρεθεί τις ιδιες και τις ιδιες.Φτανω στο εν λογω μαγαζι στο ισογειο.Μπαινω στο σαλονι και περιμενω να βγει η Ευα να μου παρουσιασει την κοπελα που εχει.Πρωτου βγει εβλεπα στο βαθος στο κουζινακι ένα πολύ ωραιο μωρο και ηδη ειχα καβλωσει.Μετα από λιγο βγαινει και η Ευα και μας παρουσιαζει την κοπελα.Εμιλυ την ειπε(βεβαια στην κριτικη του Προφεσορα διαβασα αναφορα του οτι είναι η πρωην Ανκα η Πολωνεζα)πολύ ωραιο μωρο σχετικα ψηλο ,μελαχρινο πολύ καλο σωμα και βυζι και ομορφη φατσα τουλάχιστον για τα δικα μου γουστα.Εκανε ένα χορευτικο στο σαλονι και το κουνημα των οπισθιων της μου καρφωθηκε στο μυαλο.Αρχικα δεν μπηκα συνεχισα την βολτα αλλα μετα από λιγο επεστρεψα και εδωσα το 20αρι για να μπω στο δωματιο.Το δωματιο σε καλη κατασταση αν και καπως μικρο.Μετα από λιγο μπαινει το μωρο με χαιρετάει και με ρωτάει από που είμαι.Της απανταω και την ρωταω και γω την καταγωγή της και μου λεει Πολωνια.Πηγα λιγο στο ορθιο να αρχισω μπαλαμουτι αλλα μου ειπε κατσε στο κρεβατι.Εκατσα και γω και αυτή στο ορθιο όπως ηταν αρχισε να κανει ένα μινι στριπτιζ και να καβλαντιζει με πονηρα βλεματα στον καθρευτη.Το θεαμα του κορμιου της ηταν καβλωτικο οποτε και μονο με την εικονα ψιλοκαβλωσα.Στη συνεχεια ξεκινησε τα μινι προκατ.(πολύ μινι όμως)δηλαδή λιγο γλυψιμο στις ρογες για λιγα δευτερα μονο και κατεβηκε στον πουτσο εβαλε καποτα και αρχισε την πιπα.Η πιπα ηταν με πολύ χερι σχετικα ρηχη και το μονο καλο της σημειο ηταν τα δυνατα χτυπήματα στη γλωσσα ανα τακτα χρονικα διαστήματα.Για μπαλες ουτε λογος φυσικα.Στο σεξ τωρα την αρχισα ιεραποστολικο.Πηγα να της δωσω κανα δυο φιλακια στο λαιμο αλλα ψιλοτραβηχτηκε λεγοντας ότι γαργαλιέται Θυμός οποτε και γω το συνεχισα με τα ποδια της στους ωμους μου και χουφτώνοντας τα βυζια της.Υστερα την γυρισα στα τέσσερα και αφου σφυροκοπησα για λιγο τελειωσα.

Προσωπικα εγω δεν θα την ξανατιμησω γιατι περαν της ομορφιας της δεν εχει να προσφερει τιποτα το ιδιαιτερο.ΦΟΛΑΡΑ δεν θα την χαρακτηρισω,θα την χαρακτηρισω απλα τυπικη στο δωματιο θελοντας να κανει την δουλεια της οσο πιο αποστηρωμενα γινεται και χωρις πολλα πολλα.Ισως μονο για μια φορα να αξιζε να την παρει κανεις ετσι για να την βαλει στη συλλογη του.Αυτα....Καλα βολια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 23, 2014
Όνομα κοπέλας
Έμιλυ
Tsarkalakos
Ανώτατος
305
Πόντοι:
16.491
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Μαρτίου, 2014
+1Χαμόγελο οντως στον στυλο κουνιεται πολυ ωραια!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1