Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 113 10
Μπουρδέλα
148871
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Η επίσκεψη έγινε Παρασκευή μεσημέρι στις 15.20 , σήμερα δούλευε μια καινούργια κοπέλα με το πρωτότυπο όνομα Μαρία. Καστανόξανθο μαλλί γεματούλα με 2.5άρια βυζιά , και τατού στην αριστερή ωμοπλάτη. Ρουμάνα είπε 21 ετών αλλά πιο πολύ για Αλβανίδα την έκοψα. Έτσι κι αλλιώς για μένα δεν έχει σημασία απο που είναι , αλλά πώς είναι στο δωμάτιο. Από όλες τις κοπέλες που δουλεύουν Φυλής , ζήτημα είναι αν υπάρχουν 7-8 που δεν έχω περάσει μαζί τους . Έτσι όπου βρίσκω καινούργια κοπέλα περνάω για να δώ τι παίζει. Πλήρωσα την υπηρεσία και πέρασα στο δωμάτιο. Τα δωμάτια του οίκου είναι καθαρά και τακτοποιημένα πάντα , ενώ μπορείς να κάνεις και το μπανάκι σου. Χαμογελαστή και άνετη ήρθε στο δωμάτιο η Μαρία , δεν κατάλαβα να πω την αλήθεια αν τον “αέρα”τον έχει απο χαρακτήρα ή αν έχει ξαναδουλέψει .Σε ερώτηση μου πάντως είπε ότι δεν έχει ξαναδουλέψει. Έβγαλε τα εσώρουχα της κάθισε γονατιστή στο κρεβάτι δίπλα μου και με ρώτησε αν θέλω μασάζ. Γιατί όχι είπα αλλά μέσα μου έλεγα να δώ τι θα μου κάνει. Απλό τρίψιμο κάνα 2λέπτο , όχι ότι περίμενα κάτι άλλο. Μου είπε να γυρίσω , με το χέρι της έπιασε τον πούτσο μου και με αργές κινήσεις τον έτριβε ενώ μου φιλούσε τις ρόγες. Όταν μου σηκώθηκε πέρασε το προφυλακτικό , η πίπα καλή , με ωραίο ρυθμό χωρίς χέρι , αρχίδια δεν έγλυψε. Της είπα να ξαπλώσει και έγλυψα και εγώ για λίγο το μουνάκι της. Πρώτη στάση έτσι όπως ήταν ανάσκελα με ελαφρώς σηκωμένα τα πόδια της. Κρατούσε τα μάτια της κλειστά , έβγαζε μερικούς αναστεναγμούς ενώ σχεδόν όλη την ώρα με χάιδευε στην πλάτη και στους ώμους . Αλλαγή στάσης στα τέσσερα , καλή στάση όπου με άφηνε α έχω δυνατές διεισδύσεις ενώ δεν διαμαρτυρήθηκε και στον γρήγορο και πιο δυνατό ρυθμό που την γαμούσα. Σε αυτή την στάση μετά απο λίγο τελείωσα. Σηκώθηκε πήρε χαρτί μου έβγαλε το προφυλακτικό και πήγε να πλύνει τα χέρια της. Στο δωμάτιο έκατσα ένα δεκάλεπτο . Η κοπέλα δεν κάνει παπάδες αλλά δεν είναι και χάσιμο χρόνου(λεφτών)
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
έχω τα στανταράκια μου αλλά πρέπει και να δοκιμάζουμε.