Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 197 10
Μπουρδέλα
236412
Γενική βαθμολογία
5.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Λάουρα, μια όμορφη κοπέλα,μελαχρινή με ωραίο φυσικό στήθος και ωραίο κωλαράκι και πρόσωπο. Και εδώ σταματούν τα καλά.
Δίνω το δακρυσμένο εικοσάρικο στον αδιάφορο τσάτσο. Το δωμάτιο και το μαγαζί ανακαινισμένο.
Μπαίνει η κοπέλα με το σωλήνα με τη κρέμα στο χέρι, κάθεται δίπλα μου. Αρχίζει να λέει κάτι φράσεις στην γλώσσα της, μάλλον αλβανικά. Πιάνει το πούτσο μου, αρχίζει να τον παίζει άτεχνα. Φυσικά ούτε λόγος για @@. Δεν υπήρχαν. Φοράει προφυλακτικό, απορώ πως μπήκε. Ακούω το 20άρικο να κλαίει από μέσα, αλλά ήταν πλέον αργά. Ξεκίνημα πίπας, πρέπει να κράτησε λιγότερο από τάϊμ άουτ στο μπάσκετ. Πάλι καλά που ήμουν και 50% έτοιμος. Μου λέει έλα μπροστά. Χώνει κρέμα μέσα της και μπαίνω και εγώ μετά, 0 συμμετοχή 0 σε όλα. Την γύρισα στα 4 να την σφυροκοπησω όσο πιο δυνατά μπορύσα, και εκείνη συνέχισε να μονολογεί στην γλ΄σσα της, σκέφτηκα να μην τελειώσω και να φύγω έτσι, αλλά λυπήθηκα το 20άρικο που ακόμα έκλαιγε. Μετά κόπων και βασάνων τελείωσα μέσα. Σηκώθηκε πήρε το εσώρουχό της ανά χείρας και την έκανε.
Συμπέρασμα, η μεγαλύτερη φόλα στην στουντιομπουρδελιαρομασαζοκαριέρα μου ever. Έσπασα κάθε ρεκόρ φόλας.
Δίνω το δακρυσμένο εικοσάρικο στον αδιάφορο τσάτσο. Το δωμάτιο και το μαγαζί ανακαινισμένο.
Μπαίνει η κοπέλα με το σωλήνα με τη κρέμα στο χέρι, κάθεται δίπλα μου. Αρχίζει να λέει κάτι φράσεις στην γλώσσα της, μάλλον αλβανικά. Πιάνει το πούτσο μου, αρχίζει να τον παίζει άτεχνα. Φυσικά ούτε λόγος για @@. Δεν υπήρχαν. Φοράει προφυλακτικό, απορώ πως μπήκε. Ακούω το 20άρικο να κλαίει από μέσα, αλλά ήταν πλέον αργά. Ξεκίνημα πίπας, πρέπει να κράτησε λιγότερο από τάϊμ άουτ στο μπάσκετ. Πάλι καλά που ήμουν και 50% έτοιμος. Μου λέει έλα μπροστά. Χώνει κρέμα μέσα της και μπαίνω και εγώ μετά, 0 συμμετοχή 0 σε όλα. Την γύρισα στα 4 να την σφυροκοπησω όσο πιο δυνατά μπορύσα, και εκείνη συνέχισε να μονολογεί στην γλ΄σσα της, σκέφτηκα να μην τελειώσω και να φύγω έτσι, αλλά λυπήθηκα το 20άρικο που ακόμα έκλαιγε. Μετά κόπων και βασάνων τελείωσα μέσα. Σηκώθηκε πήρε το εσώρουχό της ανά χείρας και την έκανε.
Συμπέρασμα, η μεγαλύτερη φόλα στην στουντιομπουρδελιαρομασαζοκαριέρα μου ever. Έσπασα κάθε ρεκόρ φόλας.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 21, 2014
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Μαρτίου, 2014
Είναι αυτή που είναι αδερφη με τη Νικολ που μοιαζουν?Που ειχε παιξει και Φ69Β?Αν είναι αυτή σε καταλαβαινω απολυτα...
Tsarkalakos
23 Μαρτίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Όχι δεν είναι αυτή.
Kerveras
25 Μαρτίου, 2014
Μελαχρινή αδύνατη φίλε;
M
maiden_maniac
26 Μαρτίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
μελαχρινή κανονική με ωραίο στήθος 2άρι και ωραίο κωλαράκι
Kerveras
05 Απριλίου, 2014
Την έπαθα και εγώ. Έχω τεράστια ανοχή σε όμορφα κομοδίνα, αλλά αυτό ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.
N
neo123
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5